5 prachtige bloemen backdrops voor jullie bruiloft ceremonie

Hebben jullie al nagedacht over het decoreren van jullie ceremonie setting voor jullie bruiloft?
Bij Dusty Blue zijn wij enorm fan van prachtige bloemen backdrops.

De ceremonie is het belangrijkste en meest gefotografeerde onderdeel van jullie trouwdag. Hoe mooi is het om een geweldige achtergrond te hebben voor jullie vows, het ja-woord, DE kus en het uitwisselen van de ringen. Zeker als de trouwlocatie van jullie bruiloft niet gezegend is met een prachtige achtergrond. Reken maar dat de foto’s door een backdrop van bloemen direct een extra wauw factor krijgen.

Bloemen backdrops komen in verschillende vormen, kleuren en maten en zetten direct de toon voor jullie trouwdag. Zorg er dus voor dat deze jullie stijl vertegenwoordigt.
Een goede bruidsstylist of bruidsbloemist kan jullie hier zeker bij helpen.

Hieronder vijf verschillende vormen bloemen backdrops voor jullie bruiloft, waar wij heel erg blij van worden. Natuurlijk kun je zelf de kleuren van je bloemen aanpassen aan jullie thema.

The ‘partial arch’

Dit is echt een statement backdrop die erg in opkomst is. Het is elegant, stijlvol en modern. Vaak is de ene kant net iets korter dan de andere kant om het zo meer speelser te maken. Wij houden hiervan!!

Flowers: Red White Blue Pink

Halfronde bloemen boog

Hoe romantisch is deze halfronde bloemen boog vol met prachtige rozen en afgewerkt met een gedrapeerde stof die luchtig meebeweegt in de wind. Niet alleen heel erg mooi, maar wat zullen die rozen heerlijk ruiken!

Flowers: Let Love Blossom

Ronde bloemen backdrop

De nieuwste trend, een hele cirkel, oftewel the “circle of love” als bloemen backdrop voor jullie bruiloft ceremonie. Dit staat voor oneindigheid, net zoals jullie liefde.
Perfect voor de moderne bruid.

Flowers: Let Love Blossom

Chuppah: backdrop van gedrapeerde stof

De Chuppah is een Joodse traditie en bestaat uit vier palen met stof erom heen gedrapeerd. Het staat symbool voor het huis van het bruidspaar. Deze Chuppah is in de hoeken bekleed met prachtige witte rozen en veel groen zodat deze perfect past in de natuurlijke omgeving.

Flowers: Funkybird

De Flower wall

De flower wall, oftewel een hele muur van bloemen, werd pas echt populair na de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West in 2014.  Ze komen in verschillende maten en zijn perfect voor als je ceremonie setting niet gezegend is met een prachtig uitzicht. Hier is er een variatie op de flower wall gemaakt om zo deze setting extra op te fleuren.

Flowers: Don Florito

Voor welke bloemen backdrop zouden jullie gaan?

 

Photography: Alexandra Vonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue