Elena & Sergey’s herfst bruiloft op Kasteel de Hooge Vuursche

Hou jij ook zo van die mooie warme herfstkleuren? Dan wil je deze bruiloft niet missen! Een mooi kasteel, een warm kleurenpalet van bloemen en een prachtige jurk! Bruidsfotografe Nastia Vesna mocht op een warme herfstdag de geweldige bruiloft van Elena en Sergey vastleggen.

Het verhaal van dit mooie stel begon in Amsterdam, waar zij elkaar in 2010 als studenten ontmoetten. Hoewel zij allebei afkomstig zijn uit Moskou en nu in Londen wonen wisten zij direct dat zij wilden trouwen in Nederland. Amsterdam had nog altijd een bijzonder plekje in hun hart.

Het plannen van de bruiloft begon toen Elena verliefd werd op een Jenny Packham jurk. Het was een jurk uit een oudere collectie maar gelukkig kon zij hem nog vinden bij Bloomfeld Luxury bridal.
Zij slaagden erin om al snel een locatie te vinden. Via vrienden hoorden zij over Kasteel de Hooge Vuursche. Tijdens hun bezoek aan de locatie vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Mooi, elegant, een prachtig aangelegde tuin, grote ramen, veel natuurlijk licht en een gezellige diner ruimte.

De vintage stijl van de jurk zette de toon, een vleugje jaren ’20 zou terugkomen in hun bruiloft. Een jazzband, het gebruik van Art-Deco lettertype op de uitnodigingen en veel kaarsen tijdens het diner zorgden voor deze sfeer.
Het warme kleurenpalet voor de bloemen en de dresscode voor de gasten paste perfect bij het seizoen.

Hun hoofddoel was om een intieme en gezellige sfeer te creëren waar iedereen zichzelf kon zijn en van de dag kon genieten en dat is zeker gelukt!

Vendors:

Photography Nastia Vesna & Maksim Gladky | Videography Oat Studio | Floral Design Don Florito | Wedding Dress Jenny Packham  | Shoes, Hair piece Valentino | Groom’s Attire Suitsupply| Film lab Carmencita Film Lab | Venue: Kasteel De Hooge Vuursche | Styling + Day of Coordination NINA Weddings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue