Blauw als themakleur op je bruiloft

Sommige bruidsparen vinden het kiezen van een kleuren thema voor hun bruiloft heel makkelijk, andere bruidsparen doen daar wat langer over. Mocht je nog geen keuze hebben gemaakt voor een kleuren thema op je bruiloft, wellicht dat de editorial van vandaag je laat inspireren om voor de kleur blauw te kiezen, afgewisseld met paarse accenten.

Blauw en paars bruidsboeket

Hoe prachtig is dit weelderige bruidsboeket met blauwe en paarse bloemen? Een perfecte match met het blauwe pak van de bruidegom. Doordat het blauw/paarse bruidsboeket zo weelderig is, past het uitstekend bij een fine art bruiloft.

Blauwe marmeren bruidstaart

De marmerlook is terug van weggeweest en is nu ook in de bruidsindustrie terug te vinden. Een van de bruiloft trends van 2018 is de bruidstaart met de marmerlook. In de shoot van vandaag zie je een blauwe bruidstaart met een marmer design, prachtig geaccentueerd met gouden details. Deze blauwe bruidstaart is een echte eye-catcher met een chique uitstraling! Bijna zonde om aan te snijden.

Blauwe tafeldecoratie bruiloft

Blauw kan soms best een heftige kleur zijn. Zorg dus dat je niet alles blauw maakt. In de tafel decoratie van vandaag zie je de kleur blauw terug in het tafelkleed en in de blauwe loper. De rest van de tafeldecoratie op deze bruiloft is rustig gehouden. Hoe gaaf is het doorzichtige bord waarop in het wit de tafelsetting is geschreven? Zo kan elke gast snel zien waar hij mag gaan zitten.

En? Ben jij al overtuigd dat blauw een prachtig kleur thema voor je bruiloft kan zijn? Wij zouden het wel weten.

 

 

 

Blauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloft

Photography + organization: Forever Yes AcademyForever Yes Photography | Models: Niels van Ginkel & Gaby van Ginkel – Rijnders | Styling + concept: Make my day  | Blauw bruidsboeket en floral design: Blooming by Diana | Blauwe bruidstaart: Gebakkerij | Bruiloftstationery: Kellygrafie & We are golden | Make-up Artist: Netanya Luschen | Hairstylist: Lonneke van Dijk – fashion hairstylist | Hairpins: Fashion Hair Accessories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue