Bloemen en stationery stylen met linten

Het einde van het jaar is alweer in zicht, dus tijd voor weer een nieuwe trend voor het komende trouwseizoen. Er zijn verschillende materialen waarmee je het bruidsboeket of ander styling elementen af kunt stylen, maar zijden linten geven toch wel een heel romantisch effect. Door verschillende kleuren en maten te gebruiken creëer je een speels effect.

Steeds meer bruiden kiezen voor mooie, lange vloeiende linten langs de stelen van het bruidsboeket. Het boeket wordt steeds meer een duidelijke eye catcher waardoor er ook meer aandacht wordt besteed aan de afwerking. Linten zorgen voor een feeëriek, romantisch en luxe gevoel. Toffe bijkomstigheid is dat het lint mooi wegwaait in de wind, wat ook weer prachtige beelden oplevert voor de foto’s en eventueel de film. Een ander idee is om de stationery bij elkaar te binden met de linten of deze om jullie ringen doosje te knopen. Met de linten kun je alle kanten op en door steeds hetzelfde materiaal en dezelfde kleurtinten te gebruiken, creëer je een mooi geheel in de styling van de bruiloft.

Niet ieder lint is hiervoor geschikt. Kies vooral voor dunne stoffen – het liefst zijde of chiffon – deze zorgen namelijk voor het mooiste resultaat. Door verschillende lengtes, kleuren en breedtes te gebruiken, creëer je diepte en ontstaat er een speels effect. Kijk maar mee naar wat fijne inspiratiebeelden:

Foto Raisa Zwart | Ribbons Edenique Ribbon Design

Foto Studio Phylicia | Ribbons Edenique Ribbon Design

Foto Happy Photographer | Ribbons La Lettre

Foto Studio Phylicia | Ribbons Edenique Ribbon Design

Foto Alexandra Vonk Photography | Ribbons La Lettre

Foto Studio Phylicia | Ribbons Edenique Ribbon Design

Je koopt de linten onder andere bij Edenique Ribbon Design en La Lettre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue