Blik & Bloos fotografie

Stijlvolle, lichte, sensuele en tijdloze boudoir foto’s van jou als mooiste versie van jezelf. Love it!

www.blikenbloos.nl

Prijs vanaf
€ 350,- 

Gemiddelde uitgave
€ 1100,-

Foto: Bemind Fotografie

Elke vrouw is mooi, daar ben ik van overtuigd. In mijn boudoir fotosessies laat ik je ervaren hoe mooi je bent en zorgen we ervoor dat jij als mooiste versie van jezelf wordt gefotografeerd, waarbij de shoot op maat wordt gemaakt op jouw wensen.

De dag van de shoot is echt een cadeau aan jezelf. Je wordt in mijn ruime daglicht studio volledig in de watten gelegd, je haren en make-up worden professioneel gedaan en ik begeleid je volledig in het poseren.

Het eindresultaat kun je in een mooie bewaarbox aan je aanstaande geven zodat jullie hier samen voor altijd vol trots naar kunnen kijken!

“Ik had best wel een specifiek idee van wat ik wilde en Tamara voelde dat goed aan. De foto’s maken was één groot feest. Ze is super enthousiast, geeft je het gevoel dat je mooi bent en helpt je heel goed met poseren.  Mijn verwachtingen waren al hoog, maar werden echt overtroffen. Het hele proces en de shoot was samengevat één grote verrassing, ik ben ontzettend blij dat ik mezelf op deze manier heb vast laten leggen door Tamara.”

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Tamara Uittenboogaard
tamara@blikenbloos.nl
Hoornwerkstraat 1
4814 AN Breda

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue