Bemin wat dichtbij is

Bemin wat dichtbij is. Fine art fotograaf Raisa Zwart groeide op aan het strand. Een plek waar ze zoveel fijne herinneringen heeft. En terwijl ze voor haar werk overal heen vloog, dacht ze terug aan die fijne plek en besloot ze een bridal shoot te organiseren, op het strand waar ze als klein meisje met het zand speelde. Wat laat ze met deze shoot goed zien dat dichtbij juist ook zo ontzettend mooi kan zijn. (En mag ik even een kleine buiging maken om deze prachtige dip-dye jurk?! That’s how we like it!) Soms zien we de schoonheid van een plek, locatie of persoon niet meer, omdat we te dichtbij staan. Neem dan weer eens een stapje achteruit en kijk. Welke mooie dingen zie jij tevoorschijn komen?

Fotograaf Raisa Zwart Photography | Ontwikkeling analoog Carmencita Film Lab  | Haar & Make up stylist  Nicole Drege | Locatie Strand in IJmuiden | Jurk De Dip-Dye Dress is van Asos (eigen collectie) en de blauwe jurk is persoonlijk eigendom van de hairstylist | Modellen Lin He Yu & Rachel Alberts | Assistent Anne Zwart

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue