Modern Romance

Een trouwboetiek voor de moderne bruid met een voorliefde voor unieke, romantische en bohemian trouwjurken.
www.modernromance.nl

Prijs vanaf
€ 1000,- 

Gemiddelde uitgave
€ 2000,- 

 

Foto Raisa Zwart

Bij Modern Romance draait het allemaal om jou te laten stralen in jouw droomjurk. Tijdens een pasafspraak gaan we samen op zoek naar dé perfecte trouwjurk dat bij jouw persoonlijkheid en stijl past. Of je nu een romantische stijl hebt, van bohemian bruidsjurken houdt of helemaal weg bent van onconventionele trouwjurken. Wat het ook is, bij Modern Romance vind je de jurk waarin je je mooi voelt voor de meest bijzondere dag van je leven. De voorpret begint bij Modern Romance en de zoektocht naar de perfecte trouwjurk wordt een onvergetelijke ervaring!

"Modern Romance heeft een prachtige collectie jurken met een "bohemian touch" in de winkel hangen. Het assortiment was overzichtelijk gedisplayd in de winkel, en er is genoeg zitplaats voor jouw hele entourage. Er werd goed naar de wensen geluisterd, en er werd goed nagedacht over de comfort van de jurk voor de dag. Kortom, ben je op zoek naar een mooie trouwjurk en wil je geholpen worden door iemand die verstand ervan heeft. Ga dan zeker langs bij Modern Romance!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Thuhien Vuong
info@modernromance.nl
Melkpad 9A
1217 JZ Hilversum

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue