Bruiloft Gertjan & Rosalie

Een van de best gelezen blogs van Dusty Blue, is het verhaal waarin Bride-to-be Rosalie verteld hoe ze ten huwelijk is gevraagd en ons door haar tekst en de foto’s mee neemt naar dit mooie moment. Inmiddels is dit fantastische stel in december getrouwd. We zijn dan ook zo enthousiast om deze prachtige dag vol liefde, warmte en winterse decoratie (sneeuw!) met jullie te delen. Natuurlijk hebben we Rosalie gevraagd of zij ons wat meer kon vertellen over deze bijzondere dag. Geniet mee!

 

Terwijl de wereld op 8 december wit kleurde, stond onze dag in het teken van een lach, een traan, heel veel liefde en talloze mooie momenten. Ofwel: we vierden onze sprookjesbruiloft, waarbij we elkaar trouw beloofden met zelfgeschreven geloften en omringd waren met onze beloved ones!

 

Het was werkelijk waar één van de mooiste dagen uit ons leven! Het moment dat ik weggegeven werd door mijn vader, het uitspreken van de persoonlijke trouwgeloften bij een knisperend haardvuur, de bijzondere kerkdienst waarin Gods trouw centraal stond, het zichtbaar genieten van onze vrienden en familie, de prachtig verzorgde tablestyling die voor de nodige ‘ohs’ en ‘ahs’  zorgde…..kunnen we weer terug please?!

 


 

Dan hebben we ons favoriete moment van de dag nog niet eens genoemd, want dit was toch wel het moment na de kerkdienst, toen alle officiële gedeelten achter de rug waren. We hadden er bewust voor gekozen om vóór het diner nog even tijd te maken voor een winters relaxmoment. Onze gasten konden kleiduifschieten, genieten van glühwein & whiskey terwijl ze een sigaar opstaken of opwarmen bij de vuurkorf met een dampende kop warme chocolademelk en zich tegoed doen aan al het lekkers van de heuse hot chocolate bar – inclusief marshmallows uiteraard! Het weer was op dat moment ook nog eens perfect, waardoor we op een relaxte wijze van elkaar, onze lieve vrienden en familie, de prachtige omgeving en de wintersfeer konden genieten!

 

 

 

Leveranciers

Styling: Puravie
Fotograaf: Elsa Schaddelee Photography
Videograaf: Heikoop Media
Bloemist: Puravie
Taart: Patisserie Christiaan
Haarstyling & visagie: Marianne Roza (Beautiful Bride Company)
Stationery (uitnodiging, save-the-date e.d.): LaLettre
Locatie: Landgoed Rhederoord

Bruid
Jurk: Pronovias – Prinses Bruidsmode
Schoenen: Ted Baker
Oorbellen: Say Yes To The Dress

Bruidegom
Pak: Koedijk Mode (merk: Scabal)
Schoenen: Magnanni
Manchetknopen: Bomedo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue