Een romantische bruiloft in de tuin

Een elegante en romantische bruiloft in de tuin, dat klinkt toch als een droom? Wij werden dan ook erg blij toen wij deze prachtige editorial ontvingen, gefotografeerd door Vasia Photography en gestyled door Adelaide design. Romantiek ten top!

De tuin als trouwlocatie

Buiten trouwen is nog nooit zo populair geweest en steeds meer bruidsparen kiezen er voor om hun bruiloft in hun eigen tuin te vieren voor een persoonlijke touch. Wil jij ook een romantische bruiloft in de tuin? Let er dan op dat je tuin geen officiele trouwlocatie is. Je zult je tuin bij de gemeente als eenmalige huwelijkslocatie dienen te laten benoemen, zodat jullie huwelijk rechtsgeldig is. De regels zijn per gemeente verschillend dus vraag het goed na bij de gemeente waar jij woont. Een bruiloft in de tuin is natuurlijk super persoonlijk en wil jij je ceremonie nog persoonlijker maken, kies dan voor een zelfstandig ambtenaar, oftewel een BABS. Op onze Dusty Blue leveranciers pagina kun je een aantal te gekke zelfstandig ambtenaren vinden die jullie huwelijksceremonie nog persoonlijker zal maken.

Romantische styling tuin bruiloft

Wil jij ook zo’n romantische styling creëren voor jouw bruiloft in de tuin? Voor een tuin bruiloft kun je nooit genoeg bloemen hebben. Het kleurenschema is hier bepaald door prachtige roze tinten met een donker rood kleur accent. Dit is doorgevoerd in de tafelstyling en de stationery. Alle grote bloemen maken het geheel oh zo romantisch. Wij zijn verliefd op het boeket! Een groot weelderig boeket met prachtige grote rozen.

Tips voor trouwen in de tuin

Wij hebben nog een aantal tips voor wanneer je kiest voor een bruiloft in de tuin. Iedereen hoopt natuurlijk op een heerlijke warme huwelijksdag, maar helaas weten wij dat dat in Nederland niet altijd het geval is. Denk er dus ook aan om eventueel tenten te regelen voor je bruiloft in de tuin. Zeker voor het diner is dit handig voor de koudere avonden en regel eventueel heaters of leg warme dekens op de stoelen van de gasten. Denk er verder aan dat je eventuele benodigde vergunningen regelt en dat je checkt hoe het zit met geluidsoverlast met je buren. En regel bedienend personeel!

Mocht je meer hulp nodig hebben voor het organiseren van jouw romantische bruiloft in de tuin? Onze Dusty Blue wedding planners kunnen jou hier goed mee helpen. En vergeet niet om jouw meest favoriete beelden van deze romantische editorial te pinnen!

Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuinInspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin Inspiratie voor ene bruiloft in de tuin

Vendors:

Photography: Vasia Photography | Design and Production: Adelaide Design | Floral Design: Da Fiori Design | Stationery: Liza Child | Linens: Faire La Fete | Venue: Hycroft Manor | Bridal Gown: Luxx Nova | Model: Coco Miko Purbah | Hair: Brandi Watkins | Make Up: Maliha Chughtai of Maliha Artistry

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue