Inspiratie voor een minimalistische bruiloft

Een minimalistische bruiloft saai? De inspiratie shoot van vandaag bewijst het tegendeel. Een modern design, cleane, strakke lijnen en geen overdaad aan details. Maar de details die er zijn kloppen allemaal! Prachtige materialen, gekalligrafeerde uitnodigingen, bloemen die een geheel vormen met de setting. Minimalisme is de trend van 2019! En deze shoot is echt een inspiratie voor een minimalistische bruiloft!

Minimalistische trouwlocatie

Wanneer je een minimalistische bruiloft wilt hoef je niet te zoeken naar grote, elegante chateaus en kastelen. Zoals de inspiratie shoot van vandaag laat zien, less is more. Deze gehele shoot is gefotografeerd in een lege kamer met blauwe muren. Kies zelf dus ook voor een eenvoudige, maar wel mooie, locatie zonder te veel poespas.

Minimalistische tafeldecoratie bruiloft

Natuurlijke kleuren en tinten zijn een must voor een minimalistische tafeldecoratie. Je wilt rust creëren. Kies voor ronde, witte borden en kies liever voor 1 centerpiece op tafel dan meerdere bloemstukken over de tafel verspreid.  Houdt de naamkaartjes ook rustig door gebruik te maken van enkel kalligrafie op wit papier.

Kan jij geen genoeg krijgen van deze minimalistische trend en wil ook jij dit op jouw bruiloft? Wij schreven hier al eerder een artikel over. Laat je inspireren!

Inspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloft

Team:

Photography:: Jenny Tong Photography | Floral design: Flos on the Folk | Wedding dress: The Loft Bridal | Hair & Make up: Wish Makeup Workshop | Calligraphy: Joyce Chiang | Hair piece: Sheeta Design | Film Lab: Carmencita Film Lab

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue