Een romantische bruiloft in Spanje met de mooiste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt

Deze bruiloft is bijzonder. Zeker voor Dusty Blue fotografe Elisabeth van Lent. Ze mocht niet alleen een geweldige fine art bruiloft in Spanje vastleggen, met de mooiste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt! Nee, ze mocht ook de bruiloft van haar eigen vader vastleggen! Hoe speciaal is dat!

Elisabeth:

“Mijn vader en Nadine zijn al 16 jaar samen en zijn al meer dan 5 jaar verloofd voordat ze uiteindelijk in het huwelijksbootje stapten. Ze hadden een perfecte dag in Spanje. Al hun vrienden en familie vlogen naar Spanje om samen de liefde te vieren.
Hoewel dit de dag van deze twee was, was mijn moeder Ellen ook een deel van de dag. Zij was mijn vader’s getuige, en hoewel dit heel normaal voor mij is, ben ik me ervan bewust geworden dat dit wellicht wat ongewoon is. Mijn moeder en papa zijn gelukkig gescheiden en zijn nog steeds beste vrienden. Nadine en Wim (de nieuwe liefde van mijn moeder) hebben altijd geaccepteerd dat deze twee nog steeds nauw contact hebben met de grootste reden om mijn zus, mijn broer en ik samen nog steeds op te voeden. Deze speciale band heeft ook een rol gespeeld in de bruiloft.

Nadine is een zeer perfectionistisch, dus de styling en de settingen moesten perfect zijn. Paloma Cruz heeft dit allemaal mogelijk gemaakt en alles was precies zoals ze het wilden. Hoewel ze trouwden in wat blijkbaar het enige weekend in Spanje was waar het regende, lieten Paloma en Eugé hun droombruiloft uitkomen. De bloemen van El jardín del cabo waren gewoon perfect. De setting was gewoon prachtig en alle gasten waren verrast door al dat moois.”

 

Geniet van deze heerlijk romantische Spaanse bruiloft en vergeet zeker niet alle pinwaardige beelden te pinnen!

Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebtEen romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebtEen romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt Een romantische bruiloft in Spanje met de prachtigste ceremoniesetting die je ooit gezien hebt

team:

Photography: Elisabeth Van Lent PhotographyPlanning and styling: Paloma Cruz Eventos | Venue: Finca Marqués de MontemolarFloral Design: El jardín del cabo | Wedding Dress: Casablanca Bridal selected at The DressHair and Make-up: Cristina JiménezCaterer: MurriFilm Lab: Carmencita Film Lab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue