Inspiratie voor een kerstbruiloft

Wie droomt er nou niet van om te trouwen met kerst en dit te vieren met al je geliefde om je heen. Vandaag laten wij een prachtige inspiratie shoot zien hoe jij jouw kerstbruiloft fine art kunt stijlen.

Kleurthema kerstbruiloft

Als je trouwt met de kerst hoef je heus niet direct te denken aan een roodkleurige kerst bruiloft. Hoe mooi is deze kleuren combinatie van zacht groene mostinten en pastel blush en peach-achtige kleuren. Combineer het met een vleugje donkerblauw en goud en je hebt een prachtig kleuren thema voor jouw fine art kerst bruiloft.

Trouwjurk kerstbruiloft

Als je gaat trouwen met de kerst, kies dan voor een lange jurk met lange mouwen. Sinds de bruiloft van Meghan en Harry vorig jaar zijn de moderne simpele jurken helemaal in. Zo ook deze prachtige trouwjurk in deze shoot. Hierbij geldt echt simplicity is beauty!

Kerst Bruidstaart

De naked bruidstaarten zijn nog steeds populair en deze bruidstaart past perfect bij een kerst bruiloft. Bekleed hem met dennentakjes en kaneelstokjes voor de ultieme kerstsfeer.

Wij zijn benieuwd of jij kiest voor een kerstbruiloft of ga jij toch liever voor een zomerbruiloft? Laat het ons weten!

Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft

Team:

Concept & organisatie: Ninja Floral Design & Mariska Staal | Fotografie: Mariska Staal | Bloemen: Ninja Floral Design | Trouwjurk & schoenen: Taft en Tule | Oorbellen: Say Yes to the Dress | Kalligrafie, zijden lint & trouwkaart: La Lettre |  Taart: Sweet VibesMUAH: Faces by Nassira | Model: @aanna17

 

 

Trackbacks

  1. […] Wie droomt er nou niet van om te trouwen met kerst en dit te vieren met al je geliefde om je heen. We vieren de liefde met kerst, maar gedenken ook de geliefde die er niet meer zijn. Daarom dachten wij hoe mooi is het om dit vast te leggen bij een prachtig monument. Wij zagen het prachtige monument in Den Haag langskomen, en voelde dat dit de perfecte locatie was voor onze shoot. Een prachtig monument met sierlijke trappen, toffe lantaarnpalen en de gouden letters als details die weer helemaal terugkomen in ons kleurenthema. Alles wordt één geheel met de kerstkrans ter herdenking van de liefde en het boeket, de taarten en de cadeaus om de liefde te vieren. Ondanks het echt heel erg koud was, maakte het prachtige zonlicht deze dag compleet. Deze prachtige kerst shoot is gepubliceerd op Dusty Blue […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue