Een verlovingsshoot op het strand in De Haan, België

Verlovingsshoots zijn perfect om een keer te oefenen om voor de camera te staan. Veel bruidsparen vinden het toch wel spannend om de gehele dag in de belangstelling te staan en dan is er ook nog eens een fotograaf aanwezig, die alles vastlegt.

Zo ook Axel en Marie. Zij waren toch ook wel een beetje nerveus om voor een camera te staan op hun bruiloft. Ze boekten dan ook bij hun analoog fotograferende bruidsfotografe, Maitha Lunde, een verlovingsshoot die plaats vond op het strand in De Haan, België. Tijdens zo’n verlovingsshoot creëer je niet alleen mooie beelden van jou en je geliefde, maar leer je ook je fotografe beter kennen. Prachtige duinen en een magische zonsondergang zorgden voor een prachtige foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue