Waar verberg je de verlovingsring tijdens je huwelijksaanzoek?

Hoe spannend is het huwelijksaanzoek?
Voor een man is het soms niet gemakkelijk om ideeën te vinden om zijn partner te verrassen. Om haar op één knie te vragen met een diamanten ring in een doosje blijft nog steeds romantisch, maar toch kiezen veel mannen voor een meer originele aanpak.

Verlovingsring

Photo: Jenny Tong Photography

Verberg hem tijdens een romantisch etentje

Wil je je aanzoek zoals in de film romantisch in een restaurant doen? Vraag dan steun aan het personeel en laat hen de ring in het eten verstoppen. Een diamanten verlovingsring in de bodem van een champagneglas vlak voor de bubbels worden uitgeschonken is een iconische keuze, en eentje die tijdloos blijft.

Let er wel op dat de ring niet effectief in aanraking komt met het eten. Etensresten kruipen in de kleinste hoekjes van de ring en zijn moeilijk schoon te maken. In zijn of haar leeg champagneglas of rond haar servet? Ja! In zijn of haar chocolademousse? Liever niet.

Verberg de ring in een geschenk

Een geschenk is een ideale plek om een nog grotere verrassing te verbergen. Een verjaardag of intieme Kerstavond is het ideale moment om je partner dubbel te verrassen. Het eerste cadeau is een mooi presentje voor de gelegenheid, en de vreugdevolle stemming wordt enkel nog beter wanneer je partner de schitterende verlovingsring ontdekt.
Met een lintje rond een boeket of in een uitgesneden compartiment van een boek? Alles kan.

Schuif de ring tijdens haar slaap om de vinger

Wanneer je er volledig van overtuigd bent dat je partner zal ingaan op je aanzoek, kan je ook wat directer te werk gaan. Schuif de ring om haar vinger terwijl zij slaapt en wacht tot de ochtend om de vraag te stellen. Het romantische gebaar is een prachtige manier om je partner te verrassen op een intieme manier, en het is de best mogelijke start van een heerlijke dag samen.
Zorg ervoor dat jullie de hele dag samen kunnen doorbrengen en plan wat leuke uitstapjes om samen te doen. Ben je wat zenuwachtig? Wacht dan niet tot je partner vanzelf wakker wordt, maar wek ze met ontbijt op bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue