Een editorial geïnspireerd door onze Nederlandse roots

Het blauwe aardewerk, weelderige boeketten vol met tulpen en een prachtige molen. Nederland, wat ben je toch mooi met al je tradities. Iets wat wij als Nederlanders toch geneigd zijn om als normaal af te doen. Chymo & More laat met deze editorial zien dat wij toch ook echt een prachtig land zijn.

Een typische Nederlandse trouwlocatie

Danielle van Naturae design en trouwfotografe Chymo & More waren voor deze editorial geïnspireerd door de traditionele Nederlandse locaties. Ze vonden een windmolen uit de 18e eeuw in het midden van het oude stadscentrum, de perfecte backdrop voor deze shoot.
Deze editorial bevat allerlei Nederlandse elementen en zachte pastelkleuren: een mix van sereniteit blauw, zacht grijs, champagne en blush.

Bruiloft styling met een Nederlands tintje

Natalia van bloemenmeisjes.com liet zich inspireren door de ‘roots’ van onze Nederlandse tradities en koos zorgvuldig de bloemen en het servies die hierbij pasten.
Wij hebben in Nederland al tulpen sinds de Renaissancetijd en deze bloemen zijn een belangrijk onderdeel van deze shoot. Delfts blauw porselein is een mooi voorbeeld van het handwerk uit de 17e eeuw. De eenvoud van het bestek is in evenwicht met het rustieke uiterlijk van de tafel.

Taartontwerper Alma, van Alma’s Bakery, werkte samen met Natalia om de taart met echte bloemen te versieren. Ze kozen voor een blauwe basis voor de taart en voegden blush kleurige bloemen en eucalyptusbladeren toe.

Fotograaf Chymo legde de foto’s sereen vast, met natuurlijke elegantie en oog voor de artistieke details.

Nederlandse headpiece ontwerpster

Daniella van Naturae Design creëerde maar liefst 5 headpieces voor deze shoot, onder andere een stuk met zoetwaterparels gedrenkt in goud, geïnspireerd op het schilderij “Het meisje met de parel” van Vermeer. Ze koos voor gouden tonen die goed zouden passen bij de blauwe kleur van de jurk en het goudblonde haar van het model Caroline.

Kalligraaf Joyce van KIJKkalligrafie maakte prachtige stationery in het romantische kleurenschema van de editorial.

De schoonheid van Nederlandse bodem zit niet alleen in het platte landschap, maar juist ook in de ambachtelijke details die met veel liefde en aandacht worden gecreëerd.

Vendors:

Concept: CHYMO & MORE Photography & Naturae Design | Photographer: CHYMO & MORE Photography | Film lab: Carmencita Film Lab | Event, Floral Design & Styling: bloemenmeisjes | Headpieces and belt: Naturae Design | Hair & Makeup: Floor Bergshoeff | Cake Designer: Almie’s Bakery | Stationery & Calligraphy: KIJKkalligrafie | Tableware: Wim Pollmann | Ribbons: pompomblossom | Venue: Molen-de-Ster | Model: Caroline De Booij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue