Een prachtige bruiloft met mix and match bruidsmeisjesjurken

Vandaag doen wij graag een liefdevolle bruiloft met jullie. Iets wat wij steeds vaker zien tijdens bruiloften, zijn volwassen bruidsmeiden. Een trend die is over komen waaien uit Amerika. Nog leuker is om te zien dat ook de mix en match bruidsmeisjesjurken helemaal hot zijn. Je vriendinnen dragen dan als bruidsmeisjes niet allemaal dezelfde jurk, maar jurken in tinten die elkaar aanvullen. Zo kan ieder bruidsmeisje een jurk kiezen wat bij haar lichaamsbouw past.

Geniet mee van de mooie dag van Lewis en Vionna, prachtig vastgelegd door fotografe Jessica Jongman.

Natuurlijk vroegen wij het mooie stel ook een aantal vragen.

Wat bewonder je aan de ander?

Vionna: “Lewis blijft altijd zichzelf en trekt zich niets aan van wat anderen denken.”
Lewis: “Dat Vionna zo’n goed hart heeft.”

Waarom is hij/zij de ware voor jou?

Lewis: “omdat Vionna me onvoorwaardelijk lief heeft.”
Vionna: “Lewis is de man waar ik altijd van heb gedroomd! Lief, muzikaal, intelligent en knap :)”

Wat was het meest bijzondere moment van de dag en waarom?

Lewis: “Toen ik Vionna in haar bruidsjurk zag en ik emotioneel werd, want ze is de mooiste bruid van de hele wereld.”
Vionna: “Toen onze naaste familie hun handen op ons legden tijdens de inzegening. Dat was op meerdere manieren mooi. Enerzijds laat het zien dat zij nog steeds naast ons staan en van ons houden, dus dat we nooit alleen zijn. Anderzijds is het huwelijk niet iets puur tussen ons tweeën, maar worden beiden families uitgebreid.”

Waar hebben jullie op bespaard tijdens de bruiloft en waarop juist niet en waarom?

We hebben bespaard op de bruidstaart. In plaats van een bruidstaart hadden we mini cupcakes. Daardoor hadden de gasten meer keuze, was het handig zonder bord en bestek en er werd niks weg gegooid. De cupcakes vielen heel goed in de smaak!
We hebben niet bespaard op de videograaf en fotograaf. Zo een dag vliegt echt voorbij, dus dan is het zo waardevol om de momenten te kunnen herleven!

inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken inspiratie mix en match bruidsmeisjesjurken

Photography: Jessica Jongman | Video: Maru Films | Dress: Enzoani | Suit: Suit Yourself | Hair & mua: My Lan Du | Flowers: De stijl Floral Design | Cupcakes: A cup of cake | Rings: Glamira | Pianist + singer: Rineke de Wit | Stationery: Cottonbird 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue