Een romantische, wit gestylde bruiloft op Bali

Toen wij deze prachtige bruiloft onder ogen kregen, zwijmelden wij even weg naar verre, tropische oorden. Naar Bali om precies te zijn. Wie op Bali geweest is weet hoe bijzonder dit eiland is. Dus hoe bijzonder is een bruiloft op Bali dan wel niet? De foto’s van vandaag laten zien dat een bruiloft op Bali een droom is.

Wit gestylde bruiloft

Wie zegt dat een wit gestylde bruiloft saai is? Nee, wij vinden een bruiloft  met veel witte details elegant en luxe uitstralen. Zeker wanneer je bruiloft op een kleurrijke bestemming zoals Bali plaatsvindt, geeft al dat wit een juist wat rustiger plaatje. Het wit komt in deze bruiloft vooral terug in het witte bruidsboeket, de witte bruidstaart en de tafel decoratie. Er is gebruik gemaakt van vooral orchideeën, die de tropische sfeer benadrukken.

De bruid van deze bruiloft op Bali vertelt

“I’m just really happy that everything turned out great. We’ve been planning it for around a year, and it was everything I always dreamed my perfect wedding would be. We really can’t believe how blessed we were – we’ve learned the sunset is rarely that visible. Everyone was amazingly helpful, from our planner at Thirtha to Stepan and almost everyone involved.”

Een bruiloft op Bali

Heb jij er altijd van gedroomd om op Bali te trouwen? Willen jullie dit vieren met al jullie vrienden en familie? In deze eerdere blogpost hebben wij al eens beschreven wat er voor jullie gasten bij komt kijken als jullie in het buitenland gaan trouwen. Laat je ook inspireren door deze bruiloft op Bali die wij al eerder met jullie gedeeld hebben.

Sit back, relax, pak een kop koffie erbij en geniet van deze romantische, wit gestylde bruiloft op Bali.

Een bruiloft op BaliEen bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op BaliEen bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali

Photography: Stepan Vrzala | Planning, Design & Styling: Tirtha Bridal | Dress: Pronovias & Lover   | Shoes: Gianvito Rossi  | Rings: Tiffany 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue