Pastelkleuren voor een moderne bruiloft

Wie zegt dat pastelkleuren op je bruiloft zoetsappig zijn? Deze prachtige inspiratie shoot van vandaag laat zien dat pastelkleuren heel goed passen bij een moderne bruiloft. Notting Hill in Londen is natuurlijk een van de meest romantische plekken op de wereld en de pastelkleurige gebouwen passen perfect bij deze bridal shoot. Vandaar dat dit Nederlandse team van bruiloftsleveranciers naar Londen vlogen om deze inspiratie shoot neer te zetten. Ze wilden deze shoot niet te lieflijk maken, daarom kozen zij naast de veelgebruikte kleur zachtroze, voor zacht geel- en oranje tinten die perfect passen bij een moderne bruiloft. De bloemen zijn vanuit Nederland meegevlogen.

Moderne bruidskapsels

Dusty Blue leverancier Marianne Roza van The Beautiful Bride Company heeft twee moderne bruidskapsels gecreëerd. De krullen van het model zijn natuurlijk prachtig en hoe kun je ze beter tot hun recht laten komen dan door ze mooi los te laten hangen, versierd met bloemen. Daarnaast heeft Marianne door een tulband te gebruiken een tweede te gekke look gemaakt voor de bruid met een moderne bruiloft.

Moderne trouwjurk

Heb je de prachtige moderne trouwjurk al gezien? Eigenlijk is het geen jurk maar een losse top op een rok, iets wat je steeds vaker ziet. De bewerkte shine through top op een simpele, effen flowy rok is de perfecte combinatie voor een romantische maar moderne bruid.

Pastelkleurige moderne dripping bruidstaart

In 2016 werden de zogenoemde dripping bruidstaarten een heuse trend, maar nu twee jaar later zijn ze zijn nog steeds enorm populair en wij snappen helemaal waarom. Een te lekkere saus die over de bovenkant van de taart wordt gegoten en dan langzaam over de rand van de taart druipt. En bovenop de taart mag van alles; macarons, bloemen, fruit…. niks is te gek. Door gebruik te maken van de kleur pastelgeel wordt je dripping bruidstaart net iets anders dan anders. Wij hebben direct trek gekregen!

En? Ben jij overtuigd dat pastelkleuren makkelijk bij een moderne bruiloft passen?inspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloft

Concept, styling & planning The Wedding Department | Photography Studio Phylicia | Wedding Dress White & Ivory Bridal | MUAH The Beautiful Bride Company | Stationery Stijlvolle Trouwkaarten | Cake Sweet Charlotte | Florals Kamille Bloemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue