Hulp nodig bij jouw bruiloftsvisie? Gebruik Pinterest!

Yay! Jouw vriend heeft je ten huwelijk gevraagd! Laat het plannen van jullie bruiloft beginnen! Maar waar begin je nu eigenlijk? Voordat je als een gek alle locaties en leveranciers afloopt, ja je bent erg enthousiast natuurlijk, is het verstandiger om eerst eens goed na te denken over jullie visie. Wat voor sfeer willen jullie laten terugkomen op jullie dag? Willen jullie een thema? Gaan jullie voor een romantische fine art bruiloft?

Gebruik Pinterest voor het vinden van je bruiloftsvisie

Hier bij Dusty Blue zijn wij echte Pinterest liefhebbers. Met hulp van moodboards op Pinterest kun je jullie visie en sfeer bepalen en uiteindelijk tot leven brengen. Wij geven je graag wat tips hoe jij Pinterest het beste kunt gebruiken voor het vinden van jullie bruiloftsvisie.

gebruik Pinterest voor je bruiloftsvisie

Foto: Vasia Photography

De perfecte Pinterest bruiloft bestaat niet

Voordat je begint met het creëren van jouw Pinterest moodboards, besef dan goed dat Pinterest ideaal is voor het vinden van jullie bruiloftsvisie. Maar…. gebruik het niet om je eigen bruiloft te gaan vergelijken met andere bruiloften. Ga niet een op een dingen kopiëren, maar kijk wat bij jullie past. Want je wordt er echt niet happy van als je alleen maar beslissingen uit gaat stellen, omdat je vindt dat het ‘niet mooi genoeg’ is. Geloof ons, de ‘perfecte Pinterest bruiloft’ bestaat niet! En ook al houden wij van mooi uitziende bruiloften, uiteindelijk gaat het erom dat je jullie liefde viert met al jullie dierbaren!

Pinerest borden

Wanneer je je hebt aangemeld op Pinterest kun je gaan pinnen. Raadzaam is het om meerdere borden aan te maken voor verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld een bord voor trouwlocaties, haar en make-up, je bruidsjurk etc. Je kunt deze Pinterest borden ook delen met je leveranciers zodat zij direct op de hoogte zijn van jullie wensen en ideeën. Wil je dat je vrienden en familie, die ook op Pinterest zitten, nog niet al jullie ideeën zien? Maak dan geheime Pinterest borden aan!

Wie te volgen op Pinterest

Ook op Pinterest kun je mensen of bedrijven volgen. Maar wees selectief met de personen die je volgt. Zorg er voor dat de mensen en borden die je volgt ook bij jullie visie aansluiten! Wil je een fine art bruiloft? Volg dat zeker ons op Pinterest! 😉

Filter je bruiloftsinspiratie

Wanneer je de trouwlocatie geboekt hebt, heb je een beter idee wat de mogelijkheden zijn in de beschikbare ruimtes. Verwijder alle ideeën die onrealistisch zijn of die niet meer bij jullie visie passen. Misschien betekent het wel dat je geheel opnieuw moet beginnen met pinnen omdat jullie eerdere wensen niet haalbaar zijn. Als je nu selectief pint met wat er wel mogelijk is dan geeft dat een goed beeld van jullie bruiloftsvisie weer, die makkelijk te delen is met jullie leveranciers!

Have fun met pinnen!

Gebruik Pinterest voor je bruiloftsvisie

Foto: Elisabeth van Lent

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue