Nummers voor jouw getting ready playlist met vriendinnen

Muziek is belangrijk. Niet alleen op de bruiloft, maar ook daarbuiten. Op muziek dansen we. In muziek herkennen we ons. Op muziek laten we onze emoties los. Voor jullie bruiloft ga je natuurlijk opzoek naar dé playlist voor de ceremonie en naar een fantastische DJ of band voor het feest. Maar er zijn nog zo veel meer elementen op de bruiloft waarbij muziek meer toe kan voegen. Eén van die momenten is het klaarmaken in de ochtend. De matching badjassen zijn aangetrokken, de visagist en/of haarstylist is net aangekomen en het is tijd om een echte bruid van jou te maken! Een killer playlist zet meteen de goede sfeer neer en wij geven je een paar nummers die niet in die lijst mogen ontbreken als je dit moment met vriendinnen deelt. Pak je borstel en gebruik ‘m als microfoon.

Foto: Studio Phylicia

Teenage Dream – Katy Perry

De titel kan misschien niet passender zijn. Voor vele bruiden is trouwen al een lange tijd een droom die eindelijk in vervulling gaat.  “You make me feel like I’m living a teenage dream” is dus waarschijnlijk precies hoe jij je voelt aan het begin van deze dag.

Love never felt so good – Michael Jackson ft. Justin Timberlake

Toch? Dit is het moment dat jullie de liefde gaan bezegelen en dat brengt toch echt een nieuwe dimensie in jullie relatie.

Dress you up – Madonna

De boodschap van dit nummer is dat het niet uitmaakt wat je draagt, zolang je het draagt met liefde. Je bent je aan het klaarmaken voor de man van jouw dromen, maar hij zal jou hoe dan ook de allermooiste van de wereld vinden.

Single Ladies – Beyoncé

Als je besluit om jezelf met een aantal vriendinnen klaar te maken is dit toch wel het ultieme nummer. “If you like it than you should put a ring on it”. Dat heeft hij natuurlijk al gedaan, maar één laatste keer voor de bruiloft heel hard meezingen met je (vrijgezellen) vriendinnen toch wel heel fijn!

Always be my baby – Mariah Carey

Golden oldies zijn perfect voor dit moment. Mariah Carey zingt in dit nummer “Boy don’t you know you can’t escape me, darling you’ll always be my baby” en dat is natuurlijk ook precies wat jullie gaan beloven aan elkaar later op de dag.

How sweet it is – Michael Bublé 

Ik denk niet dat er een playlist voor een bruiloft bestaat zonder een nummer van Michael Bublé erin en ook wij kunnen hem niet overslaan. “You brighten up for me all my days with a love so sweet in so many was. I wanna stop and thank you baby”. Ook een perfecte zin voor in je geloften!


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue