Trouwbeurs Engaged

Wanneer er een trouwbeurs in Nederland georganiseerd wordt, gaan we daar graag heen om nieuwe trends te spotten, bij te kletsen met onze leveranciers en om nieuwe toffe partijen te ontmoeten. Zoals Engaged zichzelf noemt: de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt. Zaterdag ging onze hoofdredactrice Claimy richting Amsterdam en zij deelt graag de prachtige foto’s van Michelle Wever Photography met jullie:

Dusty Blue leverancier Ouiyessi: “Een liefdesverhaal, over jullie twee, met datgene wat jullie verhaal kleurt. Met veel liefde schrijf en vertel ik dit verhaal en deel het tijdens een onvergetelijke ceremonie op jullie huwelijksdag. Last but not least zeggen jullie volmondig “JA!” tegen elkaar, wanneer ik jullie (voor de wet of ceremonieel) mag trouwen.”

Dusty Blue leverancier Van Moois: “Mijn liefde gaat uit naar het maken van stationery dat subtiel, stijlvol en liefdevol is en op het allermooiste papier wordt afgedrukt. Weddingstationery is breder dan alleen een save-the-date of een trouwkaart. Denk ook aan een dagplanning, een menu en naamkaartjes voor bij het diner, een bijpassende ceremoniemeesterkaart, een welkomstbord, maar ook kaartjes met jullie lieve woorden over en voor elkaar.” 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue