Trouwen in Toscane

Magische zonsondergangen, prachtige natuur en heerlijke wijnen. Trouwen in Toscane is hot! Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om hun bruiloft een beleving te laten zijn voor hun gasten. Niet een dag, maar een heel weekend met al je dierbaren jullie liefde vieren. Hoe geweldig klinkt dat? Wij delen dan ook graag deze geweldige bruiloft in Toscane die wij van fotografe Nancy Twickler ontvingen.

Trouwlocatie in Toscane

Romantisch trouwen in Florence. Daar koos dit bruidspaar Felicia en Massimiliano voor. De dag begon in de prachtige villa Gamberaia.  Een mooie villa gelegen in de heuvels van Toscane, met een geweldig uitzicht over Florence. De villa heeft een luxe en authentieke sfeer en er zijn prachtige tuinen aanwezig. Wij hebben al veel prachtige trouwlocaties in Toscane voorbij zien komen, maar deze villa is toch wel echt een pareltje!

De grote mooie kamers vormen een prachtige backdrop voor de voorbereidingen. En hebben jullie de geweldige trouwschoenen collectie van de bruid gezien? Met schoenen van Oscar de la Renta en Manolo Blahnik!! Wij zijn een tikkeltje jaloers!

Romantisch trouwen in de hoofdstad van Toscane

Felicia en Massimiliano kozen ervoor om niet op het landgoed van de villa te trouwen maar om in het hartje van Florence te trouwen. Voor de ceremonie zijn zij en hun gasten, door middel van taxi’s, naar het centrum van Florence gebracht. Zij trouwden in de kerk San Filippo Neri. Hier heeft het bruidspaar gekozen voor een minimum aan versiering om zo het historisch gebouw te eren. Er is enkel gebruik gemaakt van een witte loper en witte tule aan het hoofd van iedere kerkbank. Na de prachtige ceremonie vond de fotoshoot plaats bij Piazzale Michelangelo in Florence.

Styling bruiloft in Toscane

Het boeket was een mix van Engelse witte rozen en pioenrozen in ivoorkleuren met een lang blush-kleurig lint. Het algemene kleurenpalet was vooral crème en ivoor met een vleugje blush. De ronde diner tafels met de Chiavari stoelen vormden een elegant en romantisch geheel. Om het persoonlijk te maken had het bruidspaar voor iedere tafel een andere stad gekozen als thema, met een leuk verhaal van het bruidspaar erbij.

Ook trouwen in Toscane?

Hierbij een aantal tips waar je rekening mee moet houden als je ook wilt trouwen in Toscane.

  • Toscane is een bestemming die makkelijk is aan te vliegen op de luchthavens Florence en Pisa. Er gaan meerdere vluchten per dag. Veel bruidsparen kiezen er ook voor om met de auto te reizen. Wellicht handig wanneer je je bruidsjurk mee wilt nemen. Stop je bruidsjurk namelijk nooit in je ingecheckte koffer. Je wilt niet het risico nemen dat je bruidsjurk niet aankomt. Sommige bruiden kopen een extra stoel in het vliegtuig voor hun bruidsjurk.
  • Wil je rechtsgeldig trouwen en spreek je de taal niet? Dan is een tolk noodzakelijk. Dat hoeft niet een beëdigde tolk te zijn, maar kan ook een familielid of je wedding planner zijn.
  • Veel stellen trouwen in Nederland voor de wet en wanneer zij trouwen in Toscane dan hebben zij alleen een symbolische ceremonie.
  • Ben je de Italiaanse taal niet machtig? Huur dan een wedding planner in die ervaring heeft met trouwen in Toscane. Scheelt een hoop stress.

Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in ToscaneTrouwen in ToscaneTrouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in ToscaneTrouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in ToscaneTrouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane Trouwen in Toscane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue