Inspiratie voor een winterbruiloft

Veel stellen die zich verloven denken niet snel aan een winterbruiloft als ze hun bruiloft gaan plannen. Wij geven je vandaag tips en inspiratie voor een winterbruiloft, want winterbruiloften zijn gezellig, sfeervol, knus en kunnen heel magisch zijn. Zeker als je het geluk hebt met een laagje sneeuw.

Tips voor een winterbruiloft

De maand December is de maand waarin de meeste winterbruiloften plaats vinden. Vind je het al druk genoeg met alle feestdagen die maand, denk er dan eens aan om in Januari te trouwen. Dit is zelfs de maand waarin de minste winterbruiloften plaatsvinden. Wanneer je een winterbruiloft hebt en je wilt naar een zonnige huwelijksreis bestemming, dan zal je snel al wat verder weg moeten vliegen om de warmte op te zoeken.   Wil je geen 10 uur in het vliegtuig zitten om de zon op te zoeken? Stel je huwelijks reis dan gewoon een paar maanden uit. Dan hebben jullie in ieder geval nog wat leuks in het verschiet.

Trouwjurk voor een winterbruiloft

Wanneer je kiest voor een winterbruiloft, kies dan voor een trouwjurk met lange mouwen. Tegenwoordig heb je de allermooiste trouwjurken die wat meer bedekt zijn en die echt niet tuttig zijn. Wil je toch een trouwjurk met korte mouw?  Kies dan voor een prachtige nep bonten omslag, dit geeft je outfit direct de winterse sfeer en het ziet er prachtig uit voor op de foto’s. Trust us, je wilt het echt niet koud hebben tijdens jullie mooie dag.

Tijdsplanning voor een winterbruiloft

Je trouwfoto’s komen het mooiste tot zijn recht als ze gemaakt zijn bij natuurlijk daglicht. Wanneer je kiest voor een winterbruiloft, houd er dan rekening mee dat het al rond half 5 donker wordt. Probeer hier je dagindeling omheen te plannen, zodat de meeste foto’s in natuurlijk daglicht gemaakt kunnen worden. Jouw trouwfotograaf kan je zeker advies hierin geven. Wil je toch na zonsondergang bepaalde belangrijke momenten hebben, die vastgelegd zullen worden, denk er dan aan dat je trouwfoto’s een wat geligere gloed zullen krijgen van alle lampen en kaarsen die aan staan op je trouwlocatie.

Inspiratie voor een winterbruiloft

Wij zijn fan van moodboards! Ze zijn super leuk om te maken en handig om al je ideeën omtrent jouw bruiloft thema bij elkaar te zien. Wie zegt dat winterbruiloften saai zijn? Vandaag inspireren wij jullie graag met drie verschillende thema’s rondom winterbruiloften. Get inspired!

 

De tijdloze en elegante winterbruiloft

Inspiratie voor een winter bruiloft

 

IJsblauw met goud, voor IJskoude chique winterse sferen

Inspiratie voor een winterbruiloft

 

Diepe wijnrode en bruine kleuren voor een kerst-achtige winterbruiloft

Inspiratie voor een winter bruiloft

Kun je niet genoeg krijgen van alle trouwinspiratie? Like dan snel onze Dusty Blue Pinterest en Instagram pagina, zodat je dagelijkse inspiratie ontvangt van alle bruiloftsontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue