5 verschillende pakken voor de bruidegom

Bruiden zijn al maandenlang, misschien zelfs al jarenlang, bezig met het kiezen van hun droom trouwjurk. Maar ook de bruidegom geeft tegenwoordig steeds meer aandacht aan zijn trouwpak en er is tegenwoordig zoveel mogelijk. Vandaag laten wij 5 verschillende pakken voor de bruidegom zien.

Trouwen in smoking

De smoking als trouwpak is in Amerika al heel populair en ook in Nederland zien wij dat steeds meer bruidegommen kiezen voor een smoking. We like! Elke man ziet er geweldig uit in smoking en wij houden van deze tijdloze en chique look. Het kostuum bestaat uit een zwarte broek, een zwart jasje en een wit overhemd. Wil je het iets meer volgens de etiquette kies dan voor een smoking met een glimmende bies aan de zijkant van de pantalon en een glimmende zijden kraag op het jasje. In plaats van een stropdas wordt er een zwarte vlinderdas bij gedragen.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

De smoking met suede jasje

Wil je je smoking net iets anders dan anders, kies dan voor een suede jasje voor een hoog aaibaarheid factor, waardoor jouw bruid niet van je af te slaan is.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Diep rood pak voor de bruidegom

De Nederlandse bruidegom kiest vaak heel veilig voor een blauw pak. Maar ook andere kleuren zijn heel geschikt voor je trouwpak. Een kleur waar nog niet vaak voor gekozen wordt is diep rood. Een kleur die past in elk seizoen van de bruiloft.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Een groen pak voor de bruidegom

Voor de bruidegom die iets anders wilt dan anders. Kies voor een groen pak om in te trouwen. Een kleur die vorig jaar al in opkomst was, maar die wij in 2019 nog veel meer terug gaan zien. Durf jij nog iets verder te gaan en trouw jij in de zomer? Kies voor karamel kleurige trouwschoenen bij je groene pak.

 

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Twee kleuren trouwpak

Bij een geheel licht crèmekleurig trouwpak voel je je misschien niet helemaal op je gemak, want wit is toch vaak alleen voor de bruid bestemd. Maar voeg er een zandkleurig, beige jasje aan toe en je hebt een prachtig zomers pak.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Tip

Zorg dat je goed de lengte laat afstemmen van je mouwen en je broekspijpen. Niets is erger dan een pak dat niet goed op maat zit. Net zoals bij een trouwjurk raden wij altijd aan om het pak (of trouwjurk) niet alleen staand te passen, maar ga er ook in zitten en check of je pak ook dan heerlijk zit.

 

Foto’s Alexandra Vonk & Elsa Schaddelee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue