Een aantal fijne beelden van dit jaar

Het is Kerst! En met oog op het nieuwe jaar, is het tijd om terug te kijken. 2017 is het jaar waarin Dusty Blue gestart is en wat een jaar is het geweest! Komende donderdag komt er een artikel van Elsa live over hoe deze eerste maanden gegaan zijn en wat jullie allemaal nog kunnen verwachten van ons, maar ik heb graag vast een kleine terugblik naar alle mooie beelden. Dat is toch wel één van de dingen waarin Dusty Blue zich onderscheidt van andere blogs, de beelden zijn altijd on point, van Nederlandse (en Belgische) fotografen en stuk voor stuk prachtig! Daarom tijd om een aantal mooie beelden op een rij te zetten die dit jaar voorbij zijn gekomen:

De foto’s die Elsa voor het lanceren van Dusty Blue zelf heeft geschoten, daarbij schreef zij op 22 juni een blog: Welkom op Dusty Blue.

In juni verscheen ook deze Run away with me shoot, die duidelijk maakt dat we helemaal niet ver hoeven te reizen voor práchtige plekken!

Een belangrijke blog die in juli verscheen was de blog die uitlegt wat fine art fotografie is.

In augustus droomden we weg in Frankrijk bij deze prachtige chateau liefde shoot.

In september hadden we heerlijk last van zomerkriebels en plaatsten we deze loveshoot in Frankrijk.

Toen we in oktober de beelden van de shoot bij de Italiaanse Amalfi kust aangeleverd kregen, waren we opslag verliefd.

Liefde is natuurlijk véél meer dan alleen trouwen en daarom plaatsen we op Dusty Blue ook graag zo nu en dan een maternity shoot.

Bloemen zijn zo belangrijk en kunnen zo veel verschil maken op de bruiloft, dat zagen we ook weer in de Real Wedding van Margreet en Florus.

Eind november is de White Simplicity shoot gepubliceerd, zo minimalistisch, maar toch zo bijzonder en mooi!

Lieve bruiden, bedankt dat jullie net zo gek zijn op onze blogs als wijzelf en dat wij het werk van alle fantastische leveranciers in Nederland met jullie mogen delen. Leveranciers, bedankt voor het insturen van ál jullie prachtige werk, we hopen dat we in 2018 nog veel meer van jullie mogen delen!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue