De kleur fel roze op je strand bruiloft

Felle kleuren op je bruiloft mogen weer! Pantone heeft koraal tot de kleur van het jaar 2019 uitgeroepen. Een felle en vrolijke kleur. Hierdoor zien we dit jaar steeds vaker dat bruidsparen kiezen voor een felle kleur op hun bruiloft als thema. Zo ook op deze inspiratie fotoshoot die wij ontvingen van fotografe Nancy Twickler. Heerlijke inspiratie voor een strandbruiloft met themakleur fel roze.

Deze fotoshoot vond plaats op een prachtige, tropische locatie; Fort De Soto, dat in het uiterste puntje van Saint Petersburg, Florida is gelegen. Fort De Soto is meer dan alleen een strand. Het is een “much-praised” county park. In de zomer broeden zeeschildpadden hier langs het strand en je zult vaak dolfijnen en springvissen zien vanaf de vissteiger in de Golf. Waanzinnig om te zien! Zacht zand, smaragdgroene waters en schaduwrijke dennen wachten je op in Fort De Soto park, dat bestaat uit vijf afzonderlijke eilanden.
Een prachtige plek voor een ceremonie op het strand of een fotoshoot! En dan zeker tijdens zonsondergang, zoals deze shoot was!

Geniet mee van de heerlijke zomerse beelden!

De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloftDe kleur fel roze op je strand bruiloftDe kleur fel roze op je strand bruiloftDe kleur fel roze op je strand bruiloft De kleur fel roze op je strand bruiloft

Team:
Photography: Nancy Twickler Photography  | Planning and Design: Stacey Price Events & Nicole Marcellus Photography |
Linen, Chairs, Table, Glassware, Chargers: Kate Ryan Linens (& Event Rentals) | Cake: The Artistic Whisk | Signage and Menus: Mulberry Market Designs | Hair and Makeup: Lasting Luxe Hair & Makeup Artistry | Florals: Cotton and Magnolia | Dress: White Magnolia Bridal | Jewelry: Cultured Threads | Flatware: Treasury Rentals | Invitations: Sarah Bubar Designs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue