De mooiste bloemenbackdrops van 2019

We naderen alweer het einde van 2019 dus een goed moment om terug te blikken. Vandaag kijken wij terug op de meest mooiste bloemen backdrops die wij gezien hebben in het afgelopen jaar. Bloemen backdrops komen in verschillende vormen, kleuren en maten en zetten direct de toon voor jullie trouwdag. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een geweldige bloemen backdrop voor tijdens hun ceremonie, want de ceremonie is immers het belangrijkste en meest vastgelegde onderdeel van jullie bruiloft.

The ‘partial arch’

Dit is echt een statement backdrop en blijft nog wel even heel populair. Het is elegant, stijlvol en modern. Een partial arch is een onderbroken bloemen boog, vaak is de ene kant net iets korter dan de andere kant om het zo meer speelser te maken. We love it!!

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Jeanni Dunagan

Een bloemen muur

De bloemen muur, oftewel flower wall, komt in verschillende maten en werd na de bruiloft van Kim Kardashian in 2014 heel populair. Maar nog steeds is hij niet uit de bruiloftsindustrie weg te denken.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Elisabeth van Lent

De originele bloemenboog

De originele bloemenboog is de boog waar het allemaal mee begonnen is en waarop wij steeds meer varianten te zien kregen. Maar deze ‘traditionele’ bloemenboog is nog steeds heel romantisch. Zeker wanneer deze gedecoreerd is met prachtige rozen.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Alexandra Vonk

De circle of love voor je bruiloft ceremonie

De trend die in 2018 begon maar nog steeds heel populair in 2019 is geweest. De circle of love als bloemen backdrop voor jullie bruiloft ceremonie. Deze circle staat voor oneindigheid, net zoals jullie liefde.
Perfect voor de moderne, romantische bruid.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Alexandra Vonk

Trouwen onder een boom

Een bloemenbackdrop voor je bruiloftsceremonie hoeft niet altijd alleen maar uit bloemen te bestaan. Trouwen jullie onder een boom, hoe tof is het dan om een slinger van groen en gedrapeerde stof te gebruiken als decoratie. Perfect voor een bohemian bruiloft.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: jasmijn Brusse

Hangende bloemen decoratie bruiloft

Veel bruidsparen kiezen voor bloemen backdrop, maar vind je dit ‘te gewoon’ en wil je echt wat anders, denk dan eens aan hangende bloemendecoraties. Dit is DE bloemen decoratie trend van 2019. Hiermee maak je een echt statement en foto’s hiervan zijn ontzettend populair op Pinterest. Let er wel op dat dit niet bij elke trouwlocatie mogelijk is.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Alexandra Vonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue