De schoonheid van eenvoud

Wanneer je twee vrouwen bij elkaar zet die gek zijn op spontane plannen, kan het zomaar gebeuren dat je vier weken later je koffer aan het pakken bent. Samen met Eline van Feline Weddings, stond ik afgelopen april dus vrij spontaan op Mallorca voor deze prachtige styled shoot. Mede ook vanwege de beperkte mogelijkheden om accessoires mee te nemen, wilde we met deze shoot laten zien dat je met weinig stylingselementen toch een heel mooi verhaal neer kunt zetten.
Zoals je begrijpt was het alsnog best een hele uitdaging om de benodigde accessoires in de koffers erbij te krijgen, maar met uiteindelijk wat minder schoenen mee is het allemaal gelukt. 😉

We hebben tijdens deze styled shoot vooral gebruik gemaakt van natuurlijke elementen, zoals de krans in het haar van Eline & het boeket van olijf. Wanneer Eline een locatie styled, kijkt ze altijd hoe ze de omgeving zo goed mogelijk kan gebruiken en versterken. Op een plek zoals Mallorca, met palmbomen, cactussen en dit prachtige rotsachtige strand, is dat natuurlijk niet zo lastig en hebben we volop gebruik gemaakt van alles wat deze locatie ons te bieden heeft.

Deze styled shoot is een heel goed voorbeeld dat een eenvoudige styling prachtig kan zijn. Zolang de kleuren kloppen & de styling aansluit bij de locatie, dan wordt je bruiloft een feestje – of je nou op Mallorca of in het mooie Nederland bent!Concept & organisatie Feline Weddings & Elsa Schaddelee Photograhpy | Styling Feline Weddings Jurk Hengeveld Couture | Ringen Atelier79| Stationery Studio Blauw in opdracht van Stijlvolle trouwkaarten | Accessoires Feline WeddingsPhoto Elsa Schaddelee Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue