Een editorial aan de ruige kust van Portugal

“Carry me out the ocean, where my drifting thoughts flow free.
Guide them to a far distant land, that only the mind can see.
There I shall paint a great portrait, of what this world should be.

A place of love”

Deze editorial vond plaats langs de ruige kust van Portugal, net even boven Porto. Georganiseerd door de Canadese weddingplanners Honour & Blessing Events en vastgelegd door Alexandra Vonk. De prachtige styling is verzorgd door een topper in de bruidsindustrie, Cristina van Aqueduto Eventos.

Geïnspireerd door het idee dat soms het leven wat overweldigend en stressvol kan zijn, dat je soms kunt verlangen naar een plek om alleen te zijn met je gedachten, waar je rust kunt hebben te midden van een storm. Door rust te creëren is er gebruik gemaakt van een grijs en blauw kleurenpalet. Iets waar wij bij Dusty Blue heel blij van worden.  Door verschillende texturen en elementen naast elkaar te gebruiken creëer je een goede balans tussen rust en drukte.

Om het buitenleven naar binnen te brengen, is ervoor gekozen om zout en een flowy kleed te gebruiken op de tafel, met ene finishing touch van zout, waardoor je meteen meegenomen wordt naar de oceaan en de golven. In het bloemstuk werden zowel verse als gedroogde bloemen gebruikt om een ​​contrast tussen hun kleuren en texturen te creëren, samengebonden met lange grijze en blauwe zijden linten. In plaats van een witte bruidsjurk is er gekozen voor een grijsachtig blauwe jurk om de kleuren van de kustlijn en het strand extra te benadrukken.

Aan de kust wilden wij het warme zonlicht tegen de rotsen en het zand vastleggen. De gouden stralen in contrast met de donkere rotsen en de golven die naar de kust rollen, creëren een kalmerend maar indrukwekkende sfeer. Terwijl de zon vredig schijnt, klotsen de golven tegen de rotsen, als een metafoor voor het leven, waarin we door uitdagingen sterker en mooier worden.

Team:

Alexandra Vonk Photography Honour and Blessing Events Cristina Macedo Richard Photo Lab Maurelle Calligraphy Jenny MakeupLand Truvelle Bridal Face Models Bella Belle Shoes Leah Alexandra Jewelry The Mrs. Box Silk & willow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue