Een elegante bruiloft in België

Wat ontvingen wij weer een prachtige, elegante bruiloft in België van dusty blue leveranciers wedding planner Alle Gebeure en Elisabeth van Lent.

Wedding planner Davy:

“Ongeveer een jaar voor hun huwelijk kwamen Eva & Wouter bij mij aankloppen voor de totale organisatie van hun huwelijk. Ze hadden een vrij duidelijk beeld over wat zij wilden op een trouwdag. Hun bruiloft wilden ze het liefst laten plaatsvinden op een grote, klassieke locatie met veel ruimte en licht en ook met een mooie tuin. Verder moest er ook voldoende overnachtingsmogelijkheden zijn voor de familie. Zo kwamen we al snel uit bij één van mijn favoriete locaties De Barrier in Houthalen die aan al hun wensen voldeed.

Qua kleuren waren wij er ook snel uit. Ze wilden veel groen, gecombineerd met wit en een touch of gold wat ook een klassieke en elegante uitstraling geeft. Deze kleuren trokken we door in het gehele drukwerk.
De dag voor hun bruiloft zag het er nog somber uit voor het weer maar ’s morgens op de locatie aangekomen, klaarde de hemel helemaal op en werd het een prachtige huwelijksdag voor Eva & Wouter, samen met hun twee kindjes.

Beelden zeggen meer dan woorden, dus laat je inspireren voor jouw elegante en klassieke bruiloft!

Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België

Wedding planner: Alle Gebeure | Hair & Mua: Le Visage | Photographer: Elisabeth Van Lent | Ceremoniespreker: Elise Volcke (Friend of the couple) | venue: De Barrier | DJ: DJ Nick via Hofnar | Sound & Lights: SSL Rent | Rentals: In Style Decoraties  | Balloons: Balloon Warehouse | Stationery: Dasi Grafische vormgeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue