Een ‘Farm to Table’ engagement sessie

Ben jij de bruid die ook een engagement sessie boekt voordat je gaat trouwen? Wij van Dusty Blue worden heel blij van zulk soort shoots. Zeker als ze persoonlijk zijn, goed laten zien wie het koppel is en waar zij van houden. Dit levert de meest prachtigste foto’s op omdat het stel zich vaak op hun gemak voelt en hun liefde goed weerspiegelt.

Tran en John hadden het thema van ‘Farm to table’ in hun shoot verwerkt. De locatie, een prachtige boerderij in Napa, Californië. Napa staat vooral bekend om heerlijke wijnen, lekker eten en een goede kwaliteit van leven, maar tijdens deze shoot staan vooral de verse producten centraal die rechtstreeks van het land komen. Fotograaf This Love of Yours heeft deze verlovingsshoot prachtig vastgelegd.

Neem snel een kijkje naar deze geweldige sessie en waan je voor even op de boerderij.

Vendors:

Photographer: This Love of Yours  | Location: Napa Farmhouse Inn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue