Een liefdevolle fotoshoot in Parijs

Toen wij deze fotoshoot in Parijs onder ogen kregen van Dusty Blue leverancier Michelle Wever, zwijmelden wij direct even weg naar de stad van de liefde. De liefde is mooi, zeker in Parijs. Wat een geweldige achtergrond biedt deze stad voor je fotoshoot!

Een afterwedding fotoshoot in Parijs

Emily en Zach komen allebei uit Amerika, uit Kansas City om precies te zijn en trouwden daar op 1 september 2018. Zach vroeg Emily ten huwelijk op het strand tijdens hun engagement shoot. Voor hun trouwfoto’s wilden ze graag iets anders, in een andere omgeving. Hiervoor kozen de pasgetrouwden ervoor om naar de romantische stad Parijs te vliegen. Zach is namelijk piloot wat maakt dat ze gemakkelijk rond kunnen reizen en zo maakten ze er een trip van door Europa.

Een fotoshoot in de ochtend in Parijs

In de vroege ochtend van 11 september, spraken Emily en Zach af met fotografe Michelle Wever.  Zeker als je in een drukke stad als Parijs een fotoshoot wilt doen is het raadzaam om dit direct bij zonsopkomst te doen, zodat je geen last hebt van de drukte van alle toeristen. Het is even lastig als je wekker ‘s ochtends vroeg gaat, maar geloof ons, het is het zeker waard. Deze foto’s bewijzen dat!

Emily en Zach starte de fotoshoot in Parijs bij Trocadéro. Dit is de beste plek voor foto’s met de Eiffeltoren. De zonsopkomst was waanzinnig en Emily en Zach zagen er prachtig uit. De trouwjurk van Emily is van het merk Potapenko & Yanchenko en haar make-up en haar was prachtig verzorgd door Trine Juel. Bij dit soort fotoshoots is het altijd raadzaam om je haar en makeup door een professional te laten verzorgen zodat je extra mooi en zelfverzekerd op de foot’s staat. Na Trocadéro liepen ze via de Tuleries Garden richting het Louvre. De architectuur in Parijs is zo magisch mooi en biedt de perfecte backdrop voor elegante en stijlvolle trouwfoto’s. Ze sloten de shoot af bij het romantische Franse Café Le Nemours als echte Parisiennes.

Een fotoshoot in ParijsEen fotoshoot in Parijs Een fotoshoot in Parijs Een fotoshoot in Parijs Een fotoshoot in Parijs Een fotoshoot in Parijs Een fotoshoot in Parijs Een fotoshoot in Parijs Een fotoshoot in Parijs

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue