Een moody editorial met heel veel bloemen

Ben jij een non-traditionele bruid, die pastelkleuren verschrikkelijk vindt? Dan is deze editorial vandaag voor jou! Het is zo belangrijk om je bruiloft echt ‘jullie’ te laten zijn, waar jullie persoonlijkheden in terug te zien zijn. Maak er je eigen feestje van! Met de editorial van vandaag laten wij jullie zien dat, ook al ga je voor een moody sfeer, als je het goed styled en de juiste leveranciers hiervoor kiest, dat dit nog perfect past bij een fine art bruiloft.

Fotografe Saya vertelt:

“La Bastide du Roy is een unieke plek aan de Franse Rivièra, een plek vol geschiedenis en waar een oude huis van een antiquair te vinden is. Deze plaats trekt elke zomer veel stellen aan die verdwalen in de Franse tuinen en ‘s avonds dansen onder de sterren hemel. Deze plaats was dus perfect voor onze editorial! Als modefotograaf wilde ik graag fashion toevoegen aan deze fotoshoot en dat is terug te zien in deze geweldige donkere bruidsjurk die Fanny droeg en maakte portretten van haar geïnspireerd op de Mona Lisa. J’ai 2 Amour, de wedding planner en O’kiss Wedding, de bloemiste, hebben perfect samengewerkt en hebben prachtige bloemen creaties neergezet!”

Wij zijn benieuwd wat jullie van deze stijl vinden. Behoort hij tot je favorieten, vergeet dan niet om de prachtige beelden te pinnen!

Team:

Photographer : Saya Photography for Studio Ohlala | Wedding Planner : J’ai 2 Amours | Floral Designer : Okiss Wedding Design | Venue : La Bastide du Roy | Graphic Designer : Audrey for Studio Ohlala –  Cake designer : Make me a cake – Wedding Concept – Welcome Sign Rental : La Blonde et le Barbu  | Hair and Make Up : Belle comme un Camion | Bridal Dress : Marchesa Note from Panoply | Model: Fanny

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue