Een stijlvolle loveshoot in de straten van Parijs

Parijs is altijd een goed idee, vooral om in deze stad je liefde te laten vastleggen tijdens bijvoorbeeld een loveshoot. Want welke stad is er immers nu romantischer dan Parijs?

De ontmoeting

Dat vonden Danitcha en Maxime ook, een heerlijk internationaal stel. Maxime is van Canadese afkomst en Danitcha is Nederlandse. Ze ontmoetten elkaar een paar jaar geleden in Australia waar Danitcha werkte na haar studie. Direct werden zij goede vrienden en na Australië besloten zij samen verder te reizen door Canada. Na een paar hele gezellige maanden samen, was het tijd voor Danitcha om terug te reizen naar Nederland en tja…. Ze realiseerden beiden dat ze meer dan alleen vriendschap voor elkaar voelden. Maxime besloot om mee naar Nederland te gaan en ze zijn nog steeds super verliefd.

De Parijse look

Hun mooie liefde hebben zij in Parijs vast laten leggen door fine art bruidsfotografe Anouschka Rokebrand. Zelfs op een mistige ochtend is Parijs nog steeds prachtig. Lekker slenteren door de straten van Parijs.
Danitcha’s outfit is gebaseerd op een Carrie Bradshaw Sex and the City look. Een tule rok van BHLDN, met een kanten top erop van Sibo Designs. Hebben jullie de prachtige headpiece ook van Sibodesigns gezien, verwerkt in het mooie kapsel, gemaakt door Dusty Blue Leverancier Marianne Roza van the Beautiful Bride Company? Wij zijn verliefd! Sibo designs is terecht een van ons meest favoriete fine art leveranciers van Nederlandse bodem en samen met de vaardigheden van Marianne Roza vormen zij een top team. En hoe stijlvol is de hatbox van Trousseau & Co? Elegantie ten top!

Geniet mee van deze liefdevolle loveshoot rond de straten van de Sacre Coeur en wie weet plan jij ook snel jouw verlovingsshoot in Parijs! Wil jij ook zo’n mooi kapsel voor je verlovingsshoot of je bruiloft? Raadpleeg dan dusty Blue leverancier Marianne Roza van The Beautiful Bride Company.Skirt: BHLDN | Lace top & headpiece: SIBO Designs | Jewelry: DRKS | Floral design: RedWhiteBluePink | Hair & make-up: Marianne Roza for The Beautiful Bride Company | Photography & wardrobe styling: Anouschka Rokebrand  | Hatbox: Trousseau & Co.  | Shoes: Steve Madden | Ring dish: Kate Spade  | Couple: Danitcha & Maxime

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue