Een magische strand fotoshoot tijdens zonsondergang

Een magische fotoshoot op het strand? Dat krijg je zeker wanneer je je shoot plant tijdens zonsondergang. Circa een uur voordat de zon ondergaat heb je het prachtigste licht, ook wel golden hour genoemd. Je hebt prachtig zacht, warm licht waardoor de foto’s net dat beetje extra krijgen. Vandaag laten wij je zien hoe schitterend dat er uit ziet, zeker in combinatie met dit prachtige en lieve stel, Shirley en Marco. Ze zijn 5 jaar samen dus reden genoeg om hun liefde vast te laten leggen door fotografe Alicia van Stuijvenberg.

Natuurlijk vroegen wij hen ook een aantal vragen. Lees verder en geniet van de prachtige magische foto’s tijdens deze strand fotoshoot.

Elkaar ontmoet op Instagram

Shirley: “Marco en ik hebben elkaar op Instagram leren kennen via een gemeenschappelijke vriend. Begin augustus waren wij 5 jaar samen. Een mooie reden voor een loveshoot. Wij zijn instagram erg dankbaar anders hadden wij elkaar misschien nooit ontmoet.”

Wat bewonderen jullie aan elkaar?

Shirley: “Ik bewonder Marco zijn positiviteit die hij op mij overbrengt en zijn behulpzaamheid en gulheid naar anderen toe.”
Marco: “Ik bewonder haar doorzettingsvermogen en hoeveel zij allemaal voor mij doet.

Jullie hoogtepunt uit jullie relatie?

Shirley: “Ons hoogtepunt was denk ik dat wij gingen samenwonen. We hebben toen juist best veel dieptepunten gehad in die tijd en ik vind het mooi dat we daar heel sterk uit zijn gekomen. Daardoor is onze relatie nog mooier geworden dan dat hij al was.”

Persoonlijke klik met je fotograaf

Shirley: “In mijn vrije tijd fotografeer ik zelf ook veel en toen Alicia nog mijn collega was, keek ik al heel erg naar haar op. De spontane en vaak ook foto’s met veel emotie die zij maakt vind ik geweldig. Door haar gevoel voor humor en haar lieve karakter, geeft ze je een heel vertrouwt gevoel waardoor je vanzelf al gaat lachen en juist die foto’s vind ik het leukst. We zijn super blij met het eindresultaat van onze strand fotoshoot.”

 

Loveshoot op het strandLoveshoot op het strand Loveshoot op het strandLoveshoot op het strandLoveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand

Photography: Alicia van Stuijvenberg  | Flowers: Bloemsierkunst Sjerp | Dress: Vero Moda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue