Een verlovingsshoot in Wenen

Wenen, wat ben je toch mooi in de herfst. Voeg er een heerlijk koppel bij en je krijgt prachtige beelden, gemaakt door de Oostenrijkse bruidsfotograaf Tony Gigov.

Steeds meer Amerikanen, Aziaten en Australiërs komen naar ons mooie Europa voor een pre-weddingshoot. Zo ook Sarah en Liang die woonachtig zijn in Melbourne, Australië.
Een maand voor hun reis naar Oostenrijk, namen zij contact op met de Oostenrijkse weddingplanner Verena Kindermann. Hun grootste wens was om hun liefde vast te laten leggen in Wenen, met al haar historische gebouwen. Verena plande alles rondom een vier uur durende pre-weddingshoot en liet daarmee hun wens in vervulling gaan. En wat hadden zij een geluk met het prachtige herfst weer en de aangename temperaturen. Afgelopen december zijn Sarah en Liang in Australië getrouwd.

In welke stad zou jij een verlovingsshoot willen?

Vendors:

Wedding Planner Verena Kindermann Exclusive Weddings Austria | Wedding Dress by Flossmann Vienna | Make-up & Styling by GILBIRD | Photography by Tony Gigov

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue