Een verlovingsshoot tussen de rozen

Vandaag laten wij je een heerlijke kleurrijke verlovingsshoot zien tussen de rozen, vastgelegd door Dusty Blue leverancier Wike Zijlstra. Lees snel meer over Wiebe en Melissa en kom erachter waarom ze juist op deze plak hun verlovingsshoot hielden.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Een vriend van Wiebe had een relatie met een vriendin van Melissa. Zij probeerden ons te koppelen, maar daar wilden wij in eerste instantie niets van weten en dus lieten zij dit los. Nadat wij elkaar hadden ontmoet bleek het inderdaad wel heel goed te klikken. Na elkaar op meerdere borrels gesproken te hebben en een avond spontaan samen te hebben gedanst, sloeg de vonk over. Vervolgens uren chatten via Facebook (terwijl Wiebe eigenlijk moest studeren) resulteerde in onze eerste date.

Kleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozen

Wat bewonder je aan de ander?

Melissa: de eerlijke nuchterheid van Wiebe en zijn ambitie: hij weet wat hij wil en werkt daar keihard voor. Daarbij zal hij altijd eerlijk zijn en nooit iets zeggen alleen maar omdat ik dat graag wil horen. Ook is Wiebe zijn nuchterheid iets waar ik nog steeds van leer. Zelf ben ik een emotioneel type waardoor ik soms wat overspoeld wordt. Dat Wiebe zo nuchter is, helpt om mij dingen van een andere kant te zien en zorgt ervoor dat ik op die momenten weer met beide benen op de grond terecht kom. Daarbij hou ik van zijn humor en zijn gekke dansjes.

Wiebe: Eén van de dingen waar ik bij Melis op gevallen ben, is haar emotionele kant. Niet alleen omdat ze anderen goed aan kan voelen en met hen meeleeft, maar ook de manier waarop ze daardoor dingen echt kan beleven. Door haar ogen kan ik die dingen dan soms ook op een andere manier zien, waardoor ik er meer van kan genieten.

Kleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozen

Wat zijn liefdeslessen die je tot nu toe hebt geleerd?

Zorg ervoor dat je altijd een team blijft, ook als je het even niet met elkaar eens bent. Eén kus is geen kus. Lach, dans en wees lief.

Waar raakten jullie verloofd?

Wiebe heeft Melissa als verrassing een weekend meegenomen naar Londen op de dag dat wij 80 maanden samen waren. Wiebe stippelde een route door Londen uit die eindigde in Queen Mary’s Rose Garden in Regent’s Park. Daar vroeg Wiebe, op een bankje omringd door rozen, Melissa met heel veel lieve woorden ten huwelijk.

Kleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue