Edénique Floral Design

Florist and stylist for everybody who wants something special.
www.edenique.nl

Gemiddelde uitgave
€750,-

Foto: Chymo&More Photography

Vinden jullie ook dat bloemen niet op een bruiloft mogen ontbreken? Dan zijn we het helemaal met elkaar eens! Met veel passie en enthousiasme help ik graag de droombruiloft te realiseren waar jullie naar op zoek zijn.  Het is mijn doel om jullie verwachtingen te overtreffen en met de mooiste bloemen en styling een compleet plaatje te creeëren. Zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden, dan maak ik heel graag kennis! Liefs Edénique

"Ik raad het aan iedereen aan! Edenique zorgt niet alleen voor prachtige speciale bloemen maar ook een fantastische service! Ze verzorgdd de bloemen en styling van A tot Z en sluit het ook nog netjes met je af na de Wedding. Edenique is ook fijn met communiceren. Net een vriendin die ik altijd mag appen via whatsapp! Ze kan goed luisteren naar al je wensen en doet er alles aan om jouw droom visie werkelijkheid te maken!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Edénique de Beaumont
edeniquedebeaumont@gmail.com
Look 34
1273 CT Huizen

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue