Elsa Schaddelee Photography

Neem mij mee in jullie intieme, pure liefde, die niemand onaangeroerd laat. 
www.elsaschaddelee.nl

Prijs vanaf
€ 1595,- voor 6 uur

Ik geloof in de liefde. Pure, oprechte liefde. Niet zonder elkaar kunnen. Met mijn foto’s vertel ik jullie verhaal. De romantische momenten, de details van jullie dag, de pure liefde tussen jullie samen, maar ook de mensen om je heen. Ik wil dat je jaren later nog terug kunt genieten naar dit moment. Want pure liefde verdient het om vast gelegd te worden!

"Onze trouwdag voelde voor ons als een sprookje, Elsa wist dat ook daadwerkelijk over te laten komen in de foto's. Dankzij haar manier van fotograferen en bewerken weet ze de liefde van de foto's af te laten spatten. We hebben met ontroering naar de foto's die we van haar hebben gekregen gekeken, stuk voor stuk zijn ze prachtig! Daarnaast is Elsa super lief en toegankelijk en weet ze heel goed hoe ze met het bruidspaar en de gasten om moet gaan."

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Elsa Schaddelee
hello@elsaschaddelee.nl
Van der Palmstraat 118
2802 VJ Gouda

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue