Marielle Kokke Fotografie

 

Fine art bruidsfotograaf. Gek op de liefde en reizen.
www.mariellekokkefotografie.nl

Prijs vanaf
€ 1495,- 

Gemiddelde uitgave
€ 1850,-

 

Foto: Alexandra Vonk

Prachtige , natuurlijke en lichte foto’s in een romantische setting passen goed bij mij. Niet te geposeerd, maar juist de schoonheid en het karakter van het bruidspaar op een ongedwongen manier vastleggen. Vertrouwen is hierbij heel belangrijk en ik zorg er dan ook voor dat jullie je op je gemak voelen. En dit zie je dan ook terug in de foto’s. Met liefde leg ik deze bijzondere momenten vast.

"Wat zijn wij blij dat we jou als fotograaf hebben gehad op onze bruiloft! Vanaf het eerste gesprek waren we erg enthousiast geworden over jouw werk en lieve persoonlijkheid. Tijdens de voorbereidingen was de communicatie duidelijk en was je betrokken en behulpzaam. Ik kreeg van alle gasten al complimenten hoe leuk je als persoon bent en hoe effortless je opgaat tussen de gasten. En als je zelfs Jef kunt laten poseren moet je wel echt een topper zijn! De preview foto's zijn al helemaal gaaf, ben zo benieuwd naar de rest. Bedankt om onze speciale dag in beeld te brengen."

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Marielle Kokke
info@mariellekokkefotografie.nl


Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Wie droomt er niet van, een romantische sprookjesbruiloft? Speciaal voor die bruidsparen een romantische editorial vastgelegd door Fine Art fotografe en Dusty Blue leverancier Marielle Kokke. Romantische kleuren en styling op een heerlijke locatie in Amsterdam, Huize Frankendael. Deze locatie heeft een prachtige tuin, waar je ook buiten kunt trouwen en waar jouw sprookjesbruiloft realiteit wordt….

Read the Post

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue