Michelle Wever Photography

Truly inspired by the beauty of romance, creating those lasting memories for a life time, every single time.
www.michellewever.nl

Prijs vanaf
€ 1475,- voor 6 uur

Gemiddelde uitgave
€2175,-

Foto: Dilani Schipper

Het vertellen van liefdevolle, persoonlijke verhalen is waar mijn hart ligt. De waardevolle intieme momenten en details van jullie speciale dag vastleggen, een verzameling van prachtige herinneringen die een leven lang meegaan voor jezelf en je (klein)kinderen.

Fotografie betekent voor mij het vertellen van een verhaal. Die ene seconde vastgelegd in beeld, een herinnering voor altijd. Mijn stijl is te omschrijven als licht en romantisch, tijdloos en elegant. Ik word gelukkig van intieme buitenbruiloften en mooie afgestemde styling. 

Spreekt mijn stijl jullie aan? Dan ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal!

"Om onze trouwdag vast te leggen hebben wij Michelle ingehuurd. Michelle was erg betrokken, nam van te voren alle tijd om onze wensen door te spreken en zorgde voor een ontspannen sfeer met als resultaat prachtige foto's van een geweldige dag! Spontane, romantische foto's, precies zoals wij ze wilden. De foto's werden snel en vakkundig geleverd op een stijlvolle USB stick. Tastbare herinneringen voor altijd!" Ricardo & Suzanne

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Michèlle Wever
info@michellewever.nl
Scheldestraat 61
9725 KP Groningen

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue