The Beautiful Bride Company

Bruidskapsel, Bruidsmake-up, opsteekkapsel, trouwdag, proefsessie, haaraccessoires, bruid, bruidsstyling, bruidsaccessoires, bruidsgasten, bruidegom 
www.beautifulbridecompany.nl

Prijs vanaf
€349,-

Je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Wij verzorgen heel graag je bruidskapsel en bruidsmake-up. We zorgen ervoor dat je de hele dag kan stralen!

The Beautiful Bride Company heeft een eigen team van professionele bruidsstylisten met heel veel ervaring! Wij komen bij jou aan huis of op de trouwlocatie door heel Nederland en Vlaams-België. 

Wij vinden ons werk echt geweldig! Elke keer weer gaan we met super veel passie op pad om een aanstaande bruid mooi te maken! We kijken er enorm naar uit om ook  jou te ontmoeten!

"Een professioneel bedrijf met een duidelijke website: je weet wat je aan ze hebt en dat maken ze meer dan waar. De contactmomenten vooraf gaven me al een goed gevoel en de proefsessie met mijn styliste was superleuk en gezellig. Ze denkt enorm goed met je mee en neemt de nodige tijd. Geen moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld en ik had nooit gedacht dat ik er zo mooi uit kon zien, wauw! Ook op onze trouwdag zelf heeft de styliste mijn haar en make-up gedaan. Het is super om de dag zo te mogen beginnen. Zowel mijn kapsel als de make-up heeft de hele dag goed gezeten en heb er vele complimenten over gehad. Bedankt!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Marianne Roza
info@beautifulbridecompany.nl
Jan Pieterszoon Coenlaan 20
3131NJ Vlaardingen

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue