Intieme liefde op Mallorca

Dit lieve stel, Eline & Tim, was tegelijkertijd met mij (Elsa) op Mallorca, vanwege een toffe styled wedding inspiratieshoot die we daar georganiseerd hadden. Wanneer je op zo’n mooie plek bent moet je daar goed gebruik van maken en dus voegden we deze fijne engagement sessie toe aan ons plan. (Want ja, Tim had Eline nog steeds nooit officieel ten huwelijk gevraagd… 🙂 ) Eline en Tim zijn een geweldig leuk stel samen, die inmiddels bijna 8 jaar getrouwd zijn en twee leuke jongens van één en twee jaar hebben. Ik vind het heel inspirerend hoe deze twee mooie mensen elkaar ondersteunen in hun dromen. Eline is stylist en weddingplanner en Tim crosst heel Europa door met zijn eigen vrachtwagen. Dat deze twee mensen druk zijn maakt hun liefde misschien nog wel sterker. Ze kiezen er bewust voor om zo nu en dan spontaan een nachtje weg te gaan met het gezin en genieten wanneer het kan van een vrije dag met z’n vieren. Ik vroeg Eline wat ze mooi vindt aan de liefde. Ze antwoordde: “Ik vind het heel fijn en bijzonder dat je samen echt een team bent. Je maakt samen je beslissingen, gaat samen op avontuur en je maakt samen fouten. Maar omdat je elkaar liefhebt, is dat niet erg. Je mag en kunt jezelf zijn. Soms gebeuren er verdrietige dingen in het leven. Maar als je blijft communiceren, mag je dat samen overwinnen en brengt het je alleen maar dichter bij elkaar. Daarnaast zijn wij allebei gelovig en ons geloof in God verdiept onze relatie, elke dag weer. Maar wat ik misschien nog wel een van de meest bijzondere vind, is de liefde die je samen voelt wanneer je een kindje mag ontvangen. Het is zo intiem als je zoiets bijzonders samen mag delen en samen met heel je hart van zo’n wonder mag houden.”

 

 

 

Foto Elsa Schaddelee Photography | Styling + model Feline Weddings | Stationery Studio Blauw in opdracht van Stijlvolle Trouwkaarten | Ringen Atelier 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue