Haaraccessoires voor bruiden met kort haar

De inspiratie fotoshoots van Dusty Blue leverancier SIBO Designs zijn altijd een feestje. Prachtige fine art haaraccessoires, oorbellen en jurken gefotografeerd op mooie modellen. Wij staan altijd te springen als wij weer een mooie fotoshoot toegestuurd krijgen. Wij zijn dan ook super enthousiast om dit pareltje weer met jullie te mogen delen!

Korte bruidskapsels

Op bijvoorbeeld Pinterest of op trouwblogs, zie je toch vooral foto’s van bruiden met lang haar. Maar er zijn genoeg prachtige meiden die korter haar hebben. Wij zijn dan ook super blij om vandaag op onze blog mooie voorbeelden te kunnen laten zien, hoe jij met jouw korte haar kunt stralen op jouw bruiloft!

Haaraccessoires voor bruiden met kort haar

Sheila van SIBO Designs: ” Deze prachtige editorial sessie is ontstaan na contact van vele bruiden die kort haar hebben. Bruidsmode en zeker accessoires zijn vaak niet geschikt voor bruiden met kort haar. Er komen vragen van ‘kan ik alleen maar een haarbandje hebben?’ en ‘ik kan zeker geen sluier dragen?’. Niets is minder waar!

Met deze prachtige editorial willen wij bruiden inspireren die zichzelf willen zijn, bruiden die durven anders te zijn en volledig te zijn wie ze willen zijn. Bruiden met kort haar kunnen niet alleen maar een haarbandje dragen of anders niets. Deze moderne romantische editorial laat zien dat statement oorbellen, prachtige haarstijlen, en zeker ook lange sluiers een mogelijkheid zijn voor deze bruiden!”

Laat je weer inspireren door deze prachtige inspiratie fotoshoot. De kapsels en make up zijn natuurlijk weer verzorgd door Dusty Blue leverancier The Beautiful Bride Company. 

Vergeet niet je meest favoriete beelden te pinnen! Ga jij trouwen en heb je kort haar? Wij zijn benieuwd hoe jouw bruidslook eruit komt te zien.

Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haarInspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haarInspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar Inspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haarInspiratie fotoshoot SIBO Designs haaraccessoires voor bruiden met kort haar

Photography: Sheila Bobeldijk | Gowns, Headpieces, Earrings & Veils: SIBO Designs | Beauty: Marianne Roza with The Beautiful Bride Company | Shoes: Bella Belle Shoes | Flowers: Lokale Bloemetjes |  Model: Naomi

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue