Het team

Samen met dit geweldige team hebben we deze prachtige styled shoot neer gezet ter promotie van Dusty Blue.
Lieve leveranciers, dankjulliewel. Bedankt voor jullie vertrouwen, jullie creativiteit en inzet!

Concept & organisatie Dusty Blue & Feline Weddings | Styling Feline Weddings | Haar & Make-up Marianne Roza voor The Beautiful Bride Company
Bloemen Gift by Nature | Stationery LaLettre | Taart Gebakkerij | Jurk Wild at Heart | Locatie Château Neercanne | Foto’s Elsa Schaddelee Photography

Eigenaar & hoofdredacteur

Sabine Nobbe

Foto: Elsa Schaddelee

Hi, mijn naam is Sabine en sinds februari 2020 mag ik mijzelf de trotse eigenaar van Dusty Blue noemen.

Vorig jaar mocht ik zelf het ja-woord geven aan mijn allerliefste man en verhuisde wij samen naar ons nieuwe thuis in Voorburg, Den Haag. 
De afgelopen zes jaar mocht ik mij als bruidsfotograaf vol liefde inzetten voor vele fantastische bruidsparen en samenwerken met de beste leveranciers. Ik maakte kennis met fine art en vond hierin het passende puzzelstukje voor mijn passie voor het creëren van schoonheid, rust en romantiek. 

Door de jaren heen deed ik professionele en persoonlijke ervaring op met de volledige organisatie van een bruiloft. Ik leerde alle do’s and don’ts, maar ontdekte pas als bruid hoe ontzettend fijn het is om samen te werken met echte professionals. Leveranciers die hun vak volledig verstaan en waar je je geen seconde zorgen om hoeft te maken. Als bruid was ik met tien dingen tegelijk bezig, maar zodra ik mijn wensen had doorgegeven kon ik het volledig loslaten en namen zij het over. En nog mooier: onze verwachtingen werden overtroffen!

Ik zal nooit vergeten dat de monden van onze gasten letterlijk openvielen toen zij binnenkwamen bij de ceremonie en ik bewonderende ooh’s en ahh’s hoorde in de ruimte waar ik stond met mijn vader. Het was onvergetelijk en nog steeds praat men na over de sfeer en details die mijn fantastische en talentvolle collega’s die dag hebben gecreëerd.

Hoewel een huwelijksdag uiteindelijk niet draait om de bloemen, de styling of de stationery, zijn het wel deze details die jullie dag helemaal compleet en onvergetelijk maken. Een bruiloft is een bijzondere, niet-alledaagse gebeurtenis die naar mijn idee op een extra feestelijke manier gevierd mag worden. 
Die extra aandacht en luxe is waar fine art in mijn beleving om draait: verfijnd, stijlvol, tijdloos, elegant en zo romantisch als jullie het zelf willen. 

Het is een eer om jou met Dusty Blue te mogen inspireren en je te verbinden met onze fantastische fine art leveranciers. Uit ervaring weet ik dat een fantastisch team het absolute verschil maakt op je trouwdag!

Laat het me weten als ik je ergens bij kan helpen of wanneer je dé leverancier voor jullie bruiloft gevonden hebt via Dusty Blue!

Liefs,  Sabine                                                               

voorgaande eigenaar

alexandra vonk

Van 2018 t/m 2019 was Alexandra Vonk eigenaresse en hoofdredacteur van Dusty Blue. Als analoge fine art bruidsfotograaf houdt zij van geweldige liefdesverhalen die vertaald worden in mooie beelden. Met haar liefde voor fine art en fotografie heeft zij zich ingezet om bruidsparen met dit mooie platform te inspireren en te verbinden aan onze geweldige fine art leveranciers. Na een mooie periode bij Dusty Blue richt Alexandra zich nu weer volledig op haar grote passie en fotografeert bruiloften in binnen- en buitenland.

oprichter

ELSA SCHADDELEE

In 2017 werd Dusty Blue opgericht door Elsa Schaddelee. Als fine art bruidsfotograaf had zij een zwak voor mooie beelden, intieme en oprechte liefde en zij maakt de mensen om haar heen graag blij. Na de overdracht van Dusty Blue is zij zich gaan inzetten voor creatieve ondernemers en is zij nu eigenaresse van The Confetti Collective en Called For Greatness Podcast.                                                

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue