Hoe je (zonder het te weten) jouw aanzoek verpest

Het aanzoek moet natuurlijk altijd een verrassing zijn. Hoe lang je er misschien al op zit te wachten of hoe erg je ‘m aan ziet komen, de ins and outs wil je natuurlijk nog niet weten. Echter kun je (zonder dat je het zelf doorhebt) de verrassing of het hele aanzoek bederven. Stop met de volgende 4 kleine dingen om dat te voorkomen!

NO.01 Informeren bij zijn vrienden of familie

Als jouw partner een verloving aan het plannen is, is de kans groot dat hij daarbij advies gevraagd heeft aan zijn vrienden of familie. Hen stalken met vragen is echt niet oké. Ze hebben misschien al grote moeite om het voor zich te houden en dit zal het alleen maar moeilijker maken. Daarnaast kunnen ze de verrassing verpesten zonder ook maar één woord te zeggen. Een blik naar jouw vriend kan al genoeg zijn om jouw vermoedens groter te maken.

NO.02 Thuis blijven terwijl hij weg wilt

Het regent en eigenlijk heb je helemaal geen zin om op pad te gaan en wil je lekker thuis blijven. Echter wil hij graag de deur uit… Als je ook maar een vermoeden hebt dat er een aanzoek kan komen, ga mee! Als hij dat inderdaad gepland heeft, kan je heel zijn plan in de war schoppen door niet mee naar buiten te willen.


Foto: Elisabeth van Lent Photography

NO.03 Ga in op de dingen die hij vraagt of doet

Nee zeggen tegen het dessert als hij zegt dat die crème brûlée hier echt fantastisch is en je die zou moeten bestellen of niet nog even mee willen voor een avond wandeling, kan ook zijn moment verpesten. Go with the flow als jullie op date zijn en ga in op de dingen die hij voorstelt. Het kan zo maar eens een moment worden dat je leven gaat veranderen.

NO.04 Zoeken naar aanwijzingen

Het is natuurlijk heel verleidelijk om te gaan speurneuzen als je een aanzoek verwacht. Als je ineens een ring in je handen hebt of op een geheim plan bent gestuit, is de kans groot dat je bent gaan zoeken. In een lade, tas, zijn e-mailaccount… Maar eerlijk, zo verpest je het niet alleen voor hem, maar ook voor jezelf. Het is toch veel leuker als het aanzoek een complete verrassing is?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue