Huwelijksreis bestemming Venetie

Ja! Jullie zijn eindelijk getrouwd! Na een prachtige huwelijksdag kunnen jullie nu nagenieten van een heerlijke huwelijksreis. Een van de meest romantische steden van Europa is natuurlijk Venetië! En is dus perfect voor een huwelijksreis bestemming.

Afterwedding fotoshoot Venetië.

Steeds meer stellen doen een afterwedding fotoshoot. Dit is een fotoshoot na jullie bruiloft zodat jullie geen strak schema en spanningen hebben van de trouwdag zelf en dus genoeg tijd voor een fotoshoot. Vaak wordt dit ook op de huwelijksreis gedaan. Neem je trouwjurk mee en maak prachtige foto’s, net zoals Matteo an Martina in de fotoshoot van vandaag deden. Was het niet mogelijk om je hond mee te nemen tijdens je bruiloft? Neem hem dan vooral mee tijdens je afterwedding shoot. Hoe dierbaar is het om foto’s van je geliefde fur baby te hebben in je bruidskleding?!

Must sees Venetië

Al bij binnenkomst met de watertaxi is het voelbaar…. zoveel historie, prachtige gebouwen en romantiek! Een bijzondere stad met veel must sees. De bekendste bezienswaardigheid is het San Marco plein, met de prachtige basiliek met oosterse invloeden. Ga wel ‘s ochtends vroeg zodat je het plein voor jezelf hebt.

De snelste manier om van je geld af te komen is om de stad vanaf het water te bezichtigen in een gondola. Ja, het is super toeristisch, maar ook zo romantisch en eigenlijk mag je dit niet overslaan.

De bekendste brug in Venetie is de Rialto brug. Zeker de moeite waard om deze brug uit 1181 te bezoeken.

Verdwaal vooral door alle kleine straatjes, geniet van de wijnen en het heerlijke eten en laat je meeslepen in het Venetiaanse avontuur….

Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming VenetiëHuwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming VenetiëHuwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië Huwelijksreis bestemming Venetië

Planning & Styling: Lisa Giolo ItalianLuxEvents | Photographer: Alexandra Vonk | Hair: Luigi Marchiori Hair stylist | Mua: Roberta Marchiori | Gown: Modern Romance Bridal | Flowers: Danthius Flower Store | Scans: Richard Photo Lab | Thanks to Matteo & Martina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue