Inspiratie om een fine art bruiloft te creëren

Vandaag dromen even weg naar Frankrijk, dankzij de romantische beelden van Dusty Blue leverancier fine art bruidsfotografe Michelle Wever. Heerlijke inspiratie voor een echte Fine art bruiloft. Hoe creëer jij nu een echte fine art bruiloft en waar moet je op letten?

Fine art bruidsfotografie

Fine art bruidsfotografen creëren lichte, dromerige en romantische foto’s. Zij leggen alle details vast waar jullie aandacht aan hebben besteed en natuurlijk leggen ze alle emoties vast die er zijn tijdens jullie dag, maar wel op een elegante mooie manier. Fine art bruidsfotografen brengen jullie verhaal op zijn allermooist in beeld, alsof het zo in een magazine zou passen. Maar let op, zij kunnen niet toveren! Fine art bruidsfotografen kunnen niet deze lichte foto’s maken als jullie hebben gekozen voor een donkere trouwlocatie!

Fine art trouwlocatie

De trouwlocatie uit de fotohoot van vandaag, Chateau de Santeny, vlakbij Parijs, is een perfecte trouwlocatie die past bij de fine art stijl. Hoge, lichte muren, prachtige houten vloeren, authentieke details en veel natuurlijk licht. Natuurlijk licht is heel belangrijk voor fine art bruidsfotografie om zo de lichte dromerige foto’s te kunnen maken. Wanneer je bijvoorbeeld een trouwlocatie hebt uitgekozen die heel donker is dan zal er waarschijnlijk ook kunstlicht aanwezig zijn. Kunstlicht zal je foto’s geler maken, waardoor kleuren en huid tinten minder mooi op de foto’s komen te staan.

Fine art bruidsboeket

Hebben jullie het prachtige boeket al gezien van deze fine art bruidsshoot? Een wilderig, maar elegant boeket met zachte, romantische kleuren. Wanneer je een bruidsboeket laat maken zorg dat de grootte van het boeket bij je lichaamsbouw past. Ben je heel petit, kies dan niet voor een al te groot bruidsboeket.

Fine art trouwkaarten

Jullie trouwkaart is het eerste wat jullie gasten te zien krijgen van jullie bruiloft. Een perfecte manier om jullie gasten al een beetje van jullie sfeer van jullie dag te laten proeven. Wat zijn nu echte fine art trouwkaarten? Bij fine art staat authenticiteit en handgemaakt voorop. De prachtige bruiloftstationery uit deze shoot is handgeschreven op prachtig handgeschept papier, heel mooi gekalligrafeerd. Om het af te maken is er een pentekening van de trouwlocatie toegevoegd en een gouden lakzegel. Denk er aan, it’s all-in the details bij een fine art bruiloft.

Wil ook jij een fine art bruiloft creëren, onze Dusty Blue bruidsleveranciers kunnen jullie daar zeker bij helpen. Stuk voor stuk zijn ze geselecteerd op de fine art stijl.

Inspiratie voor een fine art bruiloft
Inspiratie voor een fine art bruiloftInspiratie voor een fine art bruiloftCreeer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloftCreeer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloftCreeer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloftCreeer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloftCreëer een fine art bruiloft
Vendors:

Photography: Michelle Wever Photography | Design & concept: Christine Clark Photography | Floral design: Designs by Hemingway | Venue: Chateau de Santeny | Wedding gown: Inbal Dror | Bridal boutique: Metal Flaque| Stationery: Veronica Halim | Shoes: Bella Belle Shoes| Hair & make-up: Trine Juel | Rentals: Vaisselle Vintage | Model agency: Metropolitan Management | Lace Robe: Girl and a serious dream

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue