Inspiratie voor een Dusty Blue Lente Bruiloft

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen, dat is de afgelopen maanden wel duidelijk geworden. Gelukkig zijn er veel creatievelingen die ondanks de omstandigheden toch mogelijkheden vinden te doen waar zij zo gelukkig van worden!
Zo ook fotografe Mariska Staal en bloemist Ninja Floral Design. Beide stonden te popelen om eindelijk weer aan de slag te mogen. Ze sloegen de handen (figuurlijk) ineen voor deze prachtige editorial met inspiratie voor een dusty blue kleurenthema voor jullie lente bruiloft.
Hoe konden wij als ‘Dusty Blue’ hier nu niet enorm enthousiast van worden?

Read in English.

Zonder haarstyliste of visagiste werken was best een leuke uitdaging, al werd de samenwerking met deze fijne collega’s natuurlijk wel gemist. De editorial vond plaats in een kleine boomgaard in Bunnik, tijdens het golden hour vlak voor zonsondergang. De prachtige bloesem geeft deze shoot een op-en-top lentegevoel!

Dusty blue combineren voor een lente bruiloft

Voor deze editorial kozen Mariska en Ninja ervoor onze favoriete blauwtint te combineren met zachtroze en natuurlijk veel fris groen van bloemen en natuur. Het detail van gouden bestek op tafel combineert perfect met dusty blue en geeft een luxe en elegante uitstraling. De combinatie van dusty blue met frisse pastelkleuren is perfect voor een frisse lente bruiloft!

Laat je inspireren door deze heerlijke editorial!

Dusty Blue Lente Bruiloft Spring Wedding Inspiration Mariska Staal_0001 Dusty Blue Lente Bruiloft Spring Wedding Inspiration Mariska Staal_0001 Dusty Blue Lente Bruiloft Spring Wedding Inspiration Mariska Staal_0001Dusty Blue Lente Bruiloft Spring Wedding Inspiration Mariska Staal_0001 Dusty Blue Lente Bruiloft Spring Wedding Inspiration Mariska Staal_0001Dusty Blue Lente Bruiloft Spring Wedding Inspiration Mariska Staal_0001 Dusty Blue Lente Bruiloft Spring Wedding Inspiration Mariska Staal_0001
Fotografie: Mariska Staal | Bloemen: Ninja Floral Design | Stationery: Marielle van Erk

Wij zijn fan! Ben je benieuwd naar meer inspiratie voor dit romantische kleurenthema voor jullie lente bruiloft? Bekijk dan het moodboard: de kleur dusty blue als bruiloftsthema of de prachtige real wedding van Anouk en Roy in dusty blue kleuren.

Benieuwd wat onze leveranciers voor jou kunnen betekenen? Op onze leverancierspagina stellen we ze graag aan je voor en kun je contact met hen opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue