Inspiratie voor een elegante bruiloft op het stadhuis

Een fine art bruiloft op het stadhuis? Dat kan heel goed! Zeker als het stadhuis zo prachtig is als in deze shoot die wij ontvingen van Dusty Blue fotografe Dilani Schipper. Een gebouw met prachtige architecture en geschiedenis waar wij heel blij van worden. Het stadhuis van San Francisco.  Het is meer dan alleen maar een gebouw. Het is meer dan een plek voor zaken. Het is een plek voor de liefde. Grote ramen en sierlijke details brengen deze plek tot leven en maken het de perfecte plek voor twee geliefden om hun geloften intiem uit te spreken.

In een blush kleurige, kanten jurk van Collezione Fortuna Fashion Boutique, wachtte Tiana op haar bruidegom. Met een prachtige boeket met roze en crèmekleurige bloemen van Studio Wildflower. De blush en crème-kleurige stationery set van Ashley Baumgartner, paste precies in het totaal plaatje van zachte kleuren.
En hebben jullie de geweldige Bella Belle Shoes gezien?! Wij zijn verliefd!!

Geniet van deze heerlijke inspiratie voor een elegante bruiloft op het stadhuis! Vergeet je niet jouw meest favoriete beelden te pinnen?

Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis

Team:

Photography & Event Planner: Dilani Schipper Fotografie & Vormgeving| Photography & Stationery: Ashley Baumgartner Photography & Calligraphy | Dress: Collezione Fortuna Fashion Boutique |  Styling fabric: Party Crush Studio | Models: Tiana Hunter & Andrew | Hair & Make up: Urban Beauty Loft | Jewelry: Nikscandi | Floral Design: Wild Flower | Shoes: Bella Belle Shoes | Ringbox: Bride to Bee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue